Papara hesabımdan 100 TL çekilmeye çalışıldı

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam dün saat 8 civarlarında Papara'dan "Hesap bakiyen yetersiz olduğu için kartınla 100,00 TL tutarlı Google işlemin gerçekleştirilememiştir." diye bir mail aldım. Fakat Google'dan daha önce herhangi bir satın alma işlemi yapmadım. Bundan 3 gün öncesine kadar bilgisayarıma casus yazılım girmişti ve Google hesabımdan çıkış yapıp arama motorunu değiştirmişti. Ben USB'den 0 kurulum yaptım fakat 0 kurulum yaptıktan sonra oldu bu olay. Bu o casus yazılım yüzünden olabilir mi? Kart hesabımı kapatmama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam dün saat 8 civarlarında Papara'dan "Hesap bakiyen yetersiz olduğu için kartınla 100,00 TL tutarlı Google işlemin gerçekleştirilememiştir." diye bir mail aldım. Fakat Google'dan daha önce herhangi bir satın alma işlemi yapmadım. Bundan 3 gün öncesine kadar bilgisayarıma casus yazılım girmişti ve Google hesabımdan çıkış yapıp arama motorunu değiştirmişti. Ben USB'den 0 kurulum yaptım fakat 0 kurulum yaptıktan sonra oldu bu olay. Bu o casus yazılım yüzünden olabilir mi? Kart hesabımı kapatmama gerek var mı?
Hocam demekki google hesabına erişimleri var.Kart bilgilerini kaydetmeni önermem.Her seferinde kendin tekrar gir yoksa bu durumlar yaşanabiliyor.Siz kartınızı hesaba kaydettiğiniz için adam harcama yapmaya çalışmış.Google hesabınıza bağlı hesaplardaki şifrelerinizi google hesap şifrenizi değiştirin.İki aşamalı doğrulama ekleyin.Kaspersky yükleyip tarama yapın.

Arkadaşlar selam dün saat 8 civarlarında Papara'dan "hesap bakiyen yetersiz olduğu için kartınla 100,00 TL tutarlı Google işlemin gerçekleştirilememiştir." diye bir mail aldım. Fakat Google'dan daha önce herhangi bir satın alma işlemi yapmadım. Bundan 3 gün öncesine kadar bilgisayarıma casus yazılım girmişti ve Google hesabımdan çıkış yapıp arama motorunu değiştirmişti. Ben USB'den 0 kurulum yaptım fakat 0 kurulum yaptıktan sonra oldu bu olay. Bu o casus yazılım yüzünden olabilir mi? Kart hesabımı kapatmama gerek var mı?

Bilgisayarında açık olan tüm mail ve şifreleri degiştir. USB'den format yazdırırken Usbye'de bulaşmış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı