slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 2 Aralık 2022 #1 Merhaba. Az önce saat 12.30’da 20 TL çekildiğini öğrendim. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Görüntüsü:
Merhaba. Az önce saat 12.30’da 20 TL çekildiğini öğrendim. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Görüntüsü:
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 2 Aralık 2022 #2 slayerdutch dedi: Merhaba. Az önce saat 12.30’da 20 TL çekildiğini öğrendim. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Görüntüsü: Eki Görüntüle 1590826 Genişletmek için tıkla... Papara müşteri hizmetlerini arayıp sorun. IPARA yazıyor büyük ihtimal farklı bir siteye kartınızı kaydetmişsiniz oradan oto olarak çekmiş.
slayerdutch dedi: Merhaba. Az önce saat 12.30’da 20 TL çekildiğini öğrendim. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Görüntüsü: Eki Görüntüle 1590826 Genişletmek için tıkla... Papara müşteri hizmetlerini arayıp sorun. IPARA yazıyor büyük ihtimal farklı bir siteye kartınızı kaydetmişsiniz oradan oto olarak çekmiş.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #3 Yanlış bilgi Spotify gibi duruyor.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 2 Aralık 2022 #4 slayerdutch dedi: Merhaba. Az önce saat 12.30'da 20 TL çekildiğini öğrendim. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Görüntüsü: Eki Görüntüle 1590826 Genişletmek için tıkla... Bir yere kartınızı otomatik ödeme ile kayıt etmişsiniz. Preaks dedi: Papara müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Ipara yazıyor büyük ihtimal farklı bir siteye kartınızı kaydetmişsiniz oradan oto olarak çekmiş. Genişletmek için tıkla... Ipara desteğe yazsa daha çabuk çözülür sorunu iade ederler büyük ihtimalle.
slayerdutch dedi: Merhaba. Az önce saat 12.30'da 20 TL çekildiğini öğrendim. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Görüntüsü: Eki Görüntüle 1590826 Genişletmek için tıkla... Bir yere kartınızı otomatik ödeme ile kayıt etmişsiniz. Preaks dedi: Papara müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Ipara yazıyor büyük ihtimal farklı bir siteye kartınızı kaydetmişsiniz oradan oto olarak çekmiş. Genişletmek için tıkla... Ipara desteğe yazsa daha çabuk çözülür sorunu iade ederler büyük ihtimalle.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 2 Aralık 2022 #5 ArthurMorgan33 dedi: Spotify gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Spotify aboneliğimi annem ödüyor. Ondan olacağını sanmam. 509401 dedi: Bir yere kartınızı otomatik ödeme ile kayıt etmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaydettiğim yerler Xbox, YouTube, Discord falan yani bu tarz bir yere kaydettiğimi hatırlamıyorum. Az önce Papara’ya mail attım. Bekliyorum şimdi. Son düzenleme: 2 Aralık 2022
ArthurMorgan33 dedi: Spotify gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Spotify aboneliğimi annem ödüyor. Ondan olacağını sanmam. 509401 dedi: Bir yere kartınızı otomatik ödeme ile kayıt etmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaydettiğim yerler Xbox, YouTube, Discord falan yani bu tarz bir yere kaydettiğimi hatırlamıyorum. Az önce Papara’ya mail attım. Bekliyorum şimdi.