freeroyale Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:14 #1 IBAN ile çekebileceğim yazıyor fakat hesap ekleyebilmek için kendi adıma IBAN gerekiyor. 18 yaşımdan küçük olduğum için IBAN da ekleyemiyorum. Paramı nasıl kurtarabilirim?
IBAN ile çekebileceğim yazıyor fakat hesap ekleyebilmek için kendi adıma IBAN gerekiyor. 18 yaşımdan küçük olduğum için IBAN da ekleyemiyorum. Paramı nasıl kurtarabilirim?
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.722 Çözümler 175 Dün 22:19 #2 Şu anda yapabileceğiniz bir şey yok. Beklemede kalın.
Apex7382 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:22 #3 kolay adres ile denedin mi ben öyle çekmiştim paramı
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:23 #4 Garantiye velinizle gidin açmazlarsa İş Bankası kesin açıyor sonra o IBAN'ı ekleyin. Şu anda IBAN veren ön ödemeli tek kart Paycell o da olabilir.
Garantiye velinizle gidin açmazlarsa İş Bankası kesin açıyor sonra o IBAN'ı ekleyin. Şu anda IBAN veren ön ödemeli tek kart Paycell o da olabilir.
freeroyale Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:27 #5 Apex7382 dedi: Kolay adres ile denedin mi ben öyle çekmiştim paramı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım.
Apex7382 dedi: Kolay adres ile denedin mi ben öyle çekmiştim paramı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım.
Apex7382 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:28 #6 freeroyale dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası giriyorsun babanın annenın abının kım olursa bankasına tanımladıgı kolay adres numarasını gıreceksın ben boyle yapmıştım.
freeroyale dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası giriyorsun babanın annenın abının kım olursa bankasına tanımladıgı kolay adres numarasını gıreceksın ben boyle yapmıştım.
talhaballer Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:36 #7 Apex7382 dedi: Telefon numarası giriyorsun babanın annenın abının kım olursa bankasına tanımladıgı kolay adres numarasını gıreceksın ben boyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman çekmiştiniz paranızı şimdi denedim ama sanırım fixlemişler.
Apex7382 dedi: Telefon numarası giriyorsun babanın annenın abının kım olursa bankasına tanımladıgı kolay adres numarasını gıreceksın ben boyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman çekmiştiniz paranızı şimdi denedim ama sanırım fixlemişler.