Anarchyl Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5450 Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Eskiden Papara hesabı açıp rastgele bir isim koymuşum ve Papara bunu kabul etmiş. (kimliğimde yazmayan isim). Şimdi ben hesabımı doğrulamak istiyorum fakat T.C. Ve doğum tarihimi girdiğimde bu uyarıyı alıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Eskiden Papara hesabı açıp rastgele bir isim koymuşum ve Papara bunu kabul etmiş. (kimliğimde yazmayan isim). Şimdi ben hesabımı doğrulamak istiyorum fakat T.C. Ve doğum tarihimi girdiğimde bu uyarıyı alıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.119 Çözümler 9 4 Kasım 2024 #2 Papara desteğe yazıp durumu anlatman gerekiyor.
Anarchyl Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5450 Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 VValtieL dedi: Papara desteğe yazıp durumu anlatman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... destek@papara.com mailine durumu anlattım. Başka yapabilecegim bir şey yok değil mi?
VValtieL dedi: Papara desteğe yazıp durumu anlatman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... destek@papara.com mailine durumu anlattım. Başka yapabilecegim bir şey yok değil mi?
VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.119 Çözümler 9 4 Kasım 2024 #4 Anarchyl dedi: destek@papara.com mailine durumu anlattım. Başka yapabilecegim bir şey yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok, dönüş yaparlarsa oradan yanıt verebilirsiniz.
Anarchyl dedi: destek@papara.com mailine durumu anlattım. Başka yapabilecegim bir şey yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok, dönüş yaparlarsa oradan yanıt verebilirsiniz.