Çözüldü Papara hesap doğrulamadan alışveriş yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Twexy

Decapat
Reşit olmadığım için kimlikte resim yoktu ben de onaylama yapamadım. Şimdi ben ATM'den para yükleyip internetten alışveriş yapabiliyor muyum oyun içi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiç bir sorun olmadı.
Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiç bir sorun olmadı.

Çözüm
Bu arada reşit olmana gerek yok yeni kimlikte isteğe bağlı fotoğraf koydurabiliyorsunuz. Kimliğimde ilkokuldaki fotoğrafım var bu arada.

Bu arada reşit olmana gerek yok yeni kimlikte isteğe bağlı fotoğraf koydurabiliyorsunuz. Kimliğimde ilkokuldaki fotoğrafım var bu arada.

Evet hocam onu da konuyu açtıktan sonra öğrenmiştim ama zaten kartla yapacağım her şeyi doğrulamadan yapabiliyor muşum sağ olun.

Ben şu anda kartımdaki parayı harcıyamıyorum reşit değilim hesap doğrulanmış değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…