T Twexy Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 559 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #1 Reşit olmadığım için kimlikte resim yoktu ben de onaylama yapamadım. Şimdi ben ATM'den para yükleyip internetten alışveriş yapabiliyor muyum oyun içi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
Reşit olmadığım için kimlikte resim yoktu ben de onaylama yapamadım. Şimdi ben ATM'den para yükleyip internetten alışveriş yapabiliyor muyum oyun içi?
Çözüm 8 8 830349 20 Aralık 2024 Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiç bir sorun olmadı.
Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiç bir sorun olmadı.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Twexy dedi: Reşit olmadığım için kimlikte resim yoktu ben de onaylama yapamadım. Şimdi ben ATM'den para yükleyip internetten alışveriş yapabiliyor muyum oyun içi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Twexy dedi: Reşit olmadığım için kimlikte resim yoktu ben de onaylama yapamadım. Şimdi ben ATM'den para yükleyip internetten alışveriş yapabiliyor muyum oyun içi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 20 Aralık 2024 #3 Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiç bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi Çözüm
Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiç bir sorun olmadı.
KS KS T Twexy Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 559 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #4 830349 dedi: Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Artı 0 Eksi
830349 dedi: Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 830349 dedi: Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiç bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam doğrulama yapmadan para nasıl yatırdınız? Artı 0 Eksi
830349 dedi: Yapabilirsin. Bende geçen Papara'da hesap doğrulaması yapmadan Clash of Clans'a para yatırdım, hiç bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam doğrulama yapmadan para nasıl yatırdınız?
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 20 Aralık 2024 #6 Av2xnn dedi: Hocam doğrulama yapmadan para nasıl yatırdınız? Genişletmek için tıkla... Para yatırmak için doğrulama gerekmiyor ki Papara'da. Kartı ATM'ye takıp normal bir şekilde para yükleyebiliyorsun. Para çekmek için doğrulama gerekir. Artı 0 Eksi
Av2xnn dedi: Hocam doğrulama yapmadan para nasıl yatırdınız? Genişletmek için tıkla... Para yatırmak için doğrulama gerekmiyor ki Papara'da. Kartı ATM'ye takıp normal bir şekilde para yükleyebiliyorsun. Para çekmek için doğrulama gerekir.
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 602 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #7 Bu arada reşit olmana gerek yok yeni kimlikte isteğe bağlı fotoğraf koydurabiliyorsunuz. Kimliğimde ilkokuldaki fotoğrafım var bu arada. Artı 0 Eksi
Bu arada reşit olmana gerek yok yeni kimlikte isteğe bağlı fotoğraf koydurabiliyorsunuz. Kimliğimde ilkokuldaki fotoğrafım var bu arada.
KS KS T Twexy Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 559 Çözümler 2 21 Aralık 2024 #8 Kyroesthuskara dedi: Bu arada reşit olmana gerek yok yeni kimlikte isteğe bağlı fotoğraf koydurabiliyorsunuz. Kimliğimde ilkokuldaki fotoğrafım var bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu da konuyu açtıktan sonra öğrenmiştim ama zaten kartla yapacağım her şeyi doğrulamadan yapabiliyor muşum sağ olun. Artı 0 Eksi
Kyroesthuskara dedi: Bu arada reşit olmana gerek yok yeni kimlikte isteğe bağlı fotoğraf koydurabiliyorsunuz. Kimliğimde ilkokuldaki fotoğrafım var bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu da konuyu açtıktan sonra öğrenmiştim ama zaten kartla yapacağım her şeyi doğrulamadan yapabiliyor muşum sağ olun.
O OpyGrimm Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #9 Ben şu anda kartımdaki parayı harcıyamıyorum reşit değilim hesap doğrulanmış değil. Artı 0 Eksi