9 951377 Femtopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 84 19 Eylül 2025 #1 Hesabı kapatmama ragmen numaramı girince dilersen geri açabilirsin diyor ben tamamen silinmesini istiyorum her şeyin sıfırdan açmak istersem açarım ama silmiyor. Araştırdım ama pek anlayamadım tamamen bilgilerim ne kadar sürede silinecek?
Hesabı kapatmama ragmen numaramı girince dilersen geri açabilirsin diyor ben tamamen silinmesini istiyorum her şeyin sıfırdan açmak istersem açarım ama silmiyor. Araştırdım ama pek anlayamadım tamamen bilgilerim ne kadar sürede silinecek?
VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.055 Çözümler 7 19 Eylül 2025 #2 Verilerin tamamen silinmesi 10 yıl sürüyor. Papara bilgilerimi ne kadar süre saklar? - Güvenlik - Yardım - Papara
Verilerin tamamen silinmesi 10 yıl sürüyor. Papara bilgilerimi ne kadar süre saklar? - Güvenlik - Yardım - Papara
9 951377 Femtopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 84 19 Eylül 2025 #3 VValtieL dedi: Verilerin tamamen silinmesi 10 yıl sürüyor. Papara bilgilerimi ne kadar süre saklar? - Güvenlik - Yardım - Papara Genişletmek için tıkla... Hey maşallah.
VValtieL dedi: Verilerin tamamen silinmesi 10 yıl sürüyor. Papara bilgilerimi ne kadar süre saklar? - Güvenlik - Yardım - Papara Genişletmek için tıkla... Hey maşallah.