Sorun olmaz, bende o şekilde yapmıştım. Sonrasında yeni hat alıp, Papara müşteri hizmetlerinden tüm kartlarımı yeni telefon numarasına devrettim.Merhaba Papara hesap oluştururken velimin numarasını kullanırsam sorun olur mu?
Sorun olmaz, bende o şekilde yapmıştım. Sonrasında yeni hat alıp, Papara müşteri hizmetlerinden tüm kartlarımı yeni telefon numarasına devrettim.
Ama şöyle bir şey var ki, veli onayı lazım. Yani velinin de kendisine hesap açması lazım.
Evet hocam, üste not olarak ekledim. Velininde hesap açması gerek, eskiden veli onayı mantığı yoktu ben o şekilde yapmıştım. Numarasız maalesef ki yapılmaz.E telefon numarası olarak velininkini kullansa zaten veli onayı da istiyor velisinin telefon numarası onun hesapta kayıt olduğu için veliside kendisi de Papara kullanamcıak ki.
ne zamandan önce veli onayı yoktu? keşke bende ozaman açsaydım çok pişmanım eskiden papara almadığım için önceden karta ihtiyacım yoktuEvet hocam, üste not olarak ekledim. Velininde hesap açması gerek, eskiden veli onayı mantığı yoktu ben o şekilde yapmıştım. Numarasız maalesef ki yapılmaz.
Hocam vallaha 2022'nin ortalarında veli onayı yoktu, şimdi veli onayı zorunlu. Bende o şekilde açmıştım.ne zamandan önce veli onayı yoktu? keşke bende ozaman açsaydım çok pişmanım eskiden papara almadığım için önceden karta ihtiyacım yoktu
Hocam vallaha 2022'nin ortalarında veli onayı yoktu, şimdi veli onayı zorunlu. Bende o şekilde açmıştım.
Evet.Kendi hattın velinin üzerine mi?
Sorun olmaz, bende o şekilde yapmıştım. Sonrasında yeni hat alıp, Papara müşteri hizmetlerinden tüm kartlarımı yeni telefon numarasına devrettim.
Ama şöyle bir şey var ki, veli onayı lazım. Yani velinin de kendisine hesap açması lazım.
Eskiden veli onayı yoktu, yeni eklendi. Ben o zaman o şekilde idare etmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.