Papara hesap oluştururken veli numarası kullanılırsa sorun olur mu?

18 yaşından küçüksen maalesef veli onayı istiyor hesabını onaylaman için ben o yüzden Papara kullanamıyorum+eski kimliğim ile hesap oluşturduğum için onaylasamda hesabımı sözleşmeli yapamıyorum sözleşmeli yapmasamda para çekemem o yüzden abimin Papara hesabını kullanıyorum en iyisi sen hesap açma velin hesap açsın velininkini kullan.

Merhaba Papara hesap oluştururken velimin numarasını kullanırsam sorun olur mu?
Sorun olmaz, bende o şekilde yapmıştım. Sonrasında yeni hat alıp, Papara müşteri hizmetlerinden tüm kartlarımı yeni telefon numarasına devrettim.

Ama şöyle bir şey var ki, veli onayı lazım. Yani velinin de kendisine hesap açması lazım.

Eskiden veli onayı yoktu, yeni eklendi. Ben o zaman o şekilde idare etmiştim.

Sorun olmaz, bende o şekilde yapmıştım. Sonrasında yeni hat alıp, Papara müşteri hizmetlerinden tüm kartlarımı yeni telefon numarasına devrettim.

Ama şöyle bir şey var ki, veli onayı lazım. Yani velinin de kendisine hesap açması lazım.

E telefon numarası olarak velininkini kullansa zaten veli onayı da istiyor velisinin telefon numarası onun hesapta kayıt olduğu için veliside kendisi de Papara kullanamcıak ki.

E telefon numarası olarak velininkini kullansa zaten veli onayı da istiyor velisinin telefon numarası onun hesapta kayıt olduğu için veliside kendisi de Papara kullanamcıak ki.
Evet hocam, üste not olarak ekledim. Velininde hesap açması gerek, eskiden veli onayı mantığı yoktu ben o şekilde yapmıştım. Numarasız maalesef ki yapılmaz.

ne zamandan önce veli onayı yoktu? keşke bende ozaman açsaydım çok pişmanım eskiden papara almadığım için önceden karta ihtiyacım yoktu
Hocam vallaha 2022'nin ortalarında veli onayı yoktu, şimdi veli onayı zorunlu. Bende o şekilde açmıştım.

Kendi hattın velinin üzerine mi?
Evet.

Eskiden veli onayı yoktu, yeni eklendi. Ben o zaman o şekilde idare etmiştim.

Bende yeni hat alıp yeni telefon numaramı devredecektim (olunca) veli onayı olmasaydı güzel olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı