BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Kimlik fotoğrafını çektim sonra bilgilerimi girmemi istedi girdim. Ama hata diyor.
KS KS BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #11 Darvell dedi: Zaten başlıkta yeterli ışık, iyi kamera ve internet hızı diyor. Başka telefondan, en iyi çeken yere git ve orada dene. Büyük ihtimalle olur. Genişletmek için tıkla... @Ashes Dosya Ekleri IMG_20210929_093528.png 122,7 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleme: 29 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Darvell dedi: Zaten başlıkta yeterli ışık, iyi kamera ve internet hızı diyor. Başka telefondan, en iyi çeken yere git ve orada dene. Büyük ihtimalle olur. Genişletmek için tıkla... @Ashes
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Eylül 2021 #12 BigBlackMan dedi: @Ashes Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu arkadaşım da yaşadı. Ve çözümünü bulamadık. Bilgisayar üzerinden deneyin. Olmuyor ise desteği arayın. Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: @Ashes Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu arkadaşım da yaşadı. Ve çözümünü bulamadık. Bilgisayar üzerinden deneyin. Olmuyor ise desteği arayın.
KS KS BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #13 Ashes dedi: Aynı sorunu arkadaşım da yaşadı. Ve çözümünü bulamadık. Bilgisayar üzerinden deneyin. Olmuyor ise desteği arayın. Genişletmek için tıkla... Kimlik ile fotoğraf istiyor. Annemin kimliğinden yapacağım için yapamam çözümü yok mu ya? Artı 0 Eksi
Ashes dedi: Aynı sorunu arkadaşım da yaşadı. Ve çözümünü bulamadık. Bilgisayar üzerinden deneyin. Olmuyor ise desteği arayın. Genişletmek için tıkla... Kimlik ile fotoğraf istiyor. Annemin kimliğinden yapacağım için yapamam çözümü yok mu ya?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Eylül 2021 #14 BigBlackMan dedi: Kimlik ile fotoğraf istiyor. Annemin kimliğinden yapacağım için yapamam çözümü yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Desteği arayın. Çözümünü bende bulamadım. Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Kimlik ile fotoğraf istiyor. Annemin kimliğinden yapacağım için yapamam çözümü yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Desteği arayın. Çözümünü bende bulamadım.
KS KS BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #15 Ashes dedi: Desteği arayın. Çözümünü bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sesim aşırı ince olduğu için kabul etmiyecekler heralde. Artı 0 Eksi
Ashes dedi: Desteği arayın. Çözümünü bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sesim aşırı ince olduğu için kabul etmiyecekler heralde.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Eylül 2021 #16 BigBlackMan dedi: Sesim aşırı ince olduğu için kabul etmiyecekler heralde. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Korkmayın. Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Sesim aşırı ince olduğu için kabul etmiyecekler heralde. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Korkmayın.
KS KS BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #17 Ashes dedi: Alakası yok hocam. Korkmayın. Genişletmek için tıkla... Ama -13'üm o yüzden annemin kimliği ile denedim kabul ederler mi? Artı 0 Eksi
Ashes dedi: Alakası yok hocam. Korkmayın. Genişletmek için tıkla... Ama -13'üm o yüzden annemin kimliği ile denedim kabul ederler mi?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Eylül 2021 #18 BigBlackMan dedi: Ama -13'üm o yüzden annemin kimliği ile denedim kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Ederler. Onun yerine yaptığınızı söyleyin. Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Ama -13'üm o yüzden annemin kimliği ile denedim kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Ederler. Onun yerine yaptığınızı söyleyin.
KS KS BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #19 Ashes dedi: Ederler. Onun yerine yaptığınızı söyleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 29 Eylül 2021 #20 BigBlackMan dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Hocam seri numarasında sıfırlara dikkat edin o yazmayın ve ad soyad yazarken türkçe harfler kullanın. Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Hocam seri numarasında sıfırlara dikkat edin o yazmayın ve ad soyad yazarken türkçe harfler kullanın.