BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #1 Papara hesabını masaüstünde onaylayacaktım. Sadece mobil diyor ve QR kodu gösteriyor. O QR kodunu nasıl okutabilirim?
Papara hesabını masaüstünde onaylayacaktım. Sadece mobil diyor ve QR kodu gösteriyor. O QR kodunu nasıl okutabilirim?
Its Gloxinia Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #2 Kameranız varsa BlueStacks'in yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #3 Its Gloxinia dedi: Kameranız varsa BlueStacks'in yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mobil uygulamayı yükledim telefon ile kimliğimi çekiyorum yok olmuyor çekmiyor.
Its Gloxinia dedi: Kameranız varsa BlueStacks'in yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mobil uygulamayı yükledim telefon ile kimliğimi çekiyorum yok olmuyor çekmiyor.
Its Gloxinia Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #4 Aydınlık bir alana geçin veya karanlık bir ortama geçip flash yardımı ile deneyin.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #5 Its Gloxinia dedi: Aydınlık bir alana geçin veya karanlık bir ortama geçip flash yardımı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Its Gloxinia dedi: Aydınlık bir alana geçin veya karanlık bir ortama geçip flash yardımı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #6 BigBlackMan dedi: Hocam mobil uygulamayı yükledim telefon ile kimliğimi çekiyorum yok olmuyor çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Elle girin.
BigBlackMan dedi: Hocam mobil uygulamayı yükledim telefon ile kimliğimi çekiyorum yok olmuyor çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Elle girin.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #7 parker26strike dedi: Elle girin. Genişletmek için tıkla... O kalkmadı mı ya?