I inhabilitado Centipat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 362 Çözümler 4 12 Temmuz 2021 #11 401146 dedi: Kimlik bilgilerini veriyorsun ama anne babasına ulaşamazlar. Genişletmek için tıkla... Çocuk oyuncağı mı bu? Her bilgilerini verdiğin soy ağacına erişse gizlilik diye bir şey kalmazdı.
401146 dedi: Kimlik bilgilerini veriyorsun ama anne babasına ulaşamazlar. Genişletmek için tıkla... Çocuk oyuncağı mı bu? Her bilgilerini verdiğin soy ağacına erişse gizlilik diye bir şey kalmazdı.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 12 Temmuz 2021 #12 inhabilitado dedi: Çocuk oyuncağı mı bu? Her bilgilerini verdiğin soy ağacına erişse gizlilik diye bir şey kalmazdı. Genişletmek için tıkla... Babasının e-devlet şifresini bilmiyorlar dostum.
inhabilitado dedi: Çocuk oyuncağı mı bu? Her bilgilerini verdiğin soy ağacına erişse gizlilik diye bir şey kalmazdı. Genişletmek için tıkla... Babasının e-devlet şifresini bilmiyorlar dostum.
D DarkLife Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Temmuz 2021 #13 Hayır gitmez.
I inhabilitado Centipat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 362 Çözümler 4 12 Temmuz 2021 #14 401146 dedi: Babasının e-Devlet şifresini bilmiyorlar dostum. Genişletmek için tıkla... Dostun değilim, ve ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. KVKK denilen zımbırtıyı biraz okumalısın. Sen herhalde sistemin şöyle işlediğini sanıyorsun; - Alo sizin çocuk bizden hesap aldı, ne iş? + Ne? Her neyse, sana tekrar cevap yazmak istemiyorum.
401146 dedi: Babasının e-Devlet şifresini bilmiyorlar dostum. Genişletmek için tıkla... Dostun değilim, ve ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. KVKK denilen zımbırtıyı biraz okumalısın. Sen herhalde sistemin şöyle işlediğini sanıyorsun; - Alo sizin çocuk bizden hesap aldı, ne iş? + Ne? Her neyse, sana tekrar cevap yazmak istemiyorum.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 12 Temmuz 2021 #15 inhabilitado dedi: Dostun değilim, ve ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. KVKK denilen zımbırtıyı biraz okumalısın. Sen herhalde sistemin şöyle işlediğini sanıyorsun; - Alo sizin çocuk bizden hesap aldı, ne iş? + Ne? Her neyse, sana tekrar cevap yazmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Anlama sorununuz mu var acaba? Doktora görünmenizi tavsiye ederim.
inhabilitado dedi: Dostun değilim, ve ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. KVKK denilen zımbırtıyı biraz okumalısın. Sen herhalde sistemin şöyle işlediğini sanıyorsun; - Alo sizin çocuk bizden hesap aldı, ne iş? + Ne? Her neyse, sana tekrar cevap yazmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Anlama sorununuz mu var acaba? Doktora görünmenizi tavsiye ederim.
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 12 Temmuz 2021 #16 The_1 dedi: Papara hesap onaylarken aileye mesaj gider mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aileye mesaj gitmez ama veli onayı istiyor.
The_1 dedi: Papara hesap onaylarken aileye mesaj gider mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aileye mesaj gitmez ama veli onayı istiyor.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 12 Temmuz 2021 #17 Hayır, gitmez.
The_1 Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Temmuz 2021 #18 tagsib dedi: Aileye mesaj gitmez ama veli onayı istiyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor? Arkadaşlar veli onayı istiyor mu yani velimizin haberi oluyor mu? Son düzenleme: 13 Temmuz 2021
tagsib dedi: Aileye mesaj gitmez ama veli onayı istiyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor? Arkadaşlar veli onayı istiyor mu yani velimizin haberi oluyor mu?
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 13 Temmuz 2021 #19 The_1 dedi: O nasıl oluyor? Arkadaşlar veli onayı istiyor mu yani velimizin haberi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kartı alırken eğer 16 yaşından küçüksek kart sana verilmiyor. Annen / Babanın kimliği imzasını istiyorlar.
The_1 dedi: O nasıl oluyor? Arkadaşlar veli onayı istiyor mu yani velimizin haberi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kartı alırken eğer 16 yaşından küçüksek kart sana verilmiyor. Annen / Babanın kimliği imzasını istiyorlar.
The_1 Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Temmuz 2021 #20 tagsib dedi: Kartı alırken eğer 16 yaşından küçüksek kart sana verilmiyor. Annen / Babanın kimliği imzasını istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kart istemeyeceğim sadece hesabı onaylayacağım gerek olmaz değil mi öyle şeylere veliye mesaj gitmesi veya imza gibi?
tagsib dedi: Kartı alırken eğer 16 yaşından küçüksek kart sana verilmiyor. Annen / Babanın kimliği imzasını istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kart istemeyeceğim sadece hesabı onaylayacağım gerek olmaz değil mi öyle şeylere veliye mesaj gitmesi veya imza gibi?