Papara hesap onaylayanmıyor

Batin1234tr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Papara hesabı açtım, ininal vergi kestiğinden dolayı paraya geçmiştim fakat hesap onaylamam gerekiyor.
Son adıma kadar geliyorum hologram okutma çıkıyor ve olmuyor bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyy yüce technopat üyeleri yokmu bea bulan
Hocam ben sorunu şöyle çözdüm. Evin en aydınlık odasında kimlik kartı okuttum. Kimlik üzerinde parlaklık, ışık yansıması vs olmadığından emin olarak denedim. Yüzümün videosu yada yüzümüzü sağa sola çevirmemizi istediğinde ise güneşi önüme alarak ( kamere güneş ışığını görmeyecek ama yüzüm yada gün ışığı yüzümü aydınlatacak şekilde) denedim. Bu şekilde yaptığım 2. Gün direk onaylandı. Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben bu şekilde denedim ve oldu. Umarım sizede faydası oldu. Eğer olursa oldu derseniz belki başkasına faydası olur.

Bende aynısını yaşıyorum papara desteğe yazdım net değil dendi. Diğer gün bidaha denedim artık buda net değilse çüş dedim olmadı yine. Tekrar yazdım tekrar deneyin dendi ve halen olmadı.

Bende aynısını yaşıyorum papara desteğe yazdım net değil dendi. Diğer gün bidaha denedim artık buda net değilse çüş dedim olmadı yine. Tekrar yazdım tekrar deneyin dendi ve halen olmadı.
Farklı bir telefonda ve farklı bir konum (evinizin farklı odasında gibi) deneseniz?

Farklı bir telefonda ve farklı bir konum (evinizin farklı odasında gibi) deneseniz?

Maalesef ki olmuyor farklı bir telefonla da denedim. Salondan tut tuvalete kadar da denedim olmadı

Bununla geçmiştim ben. Çok hassas olman gerekmekte. En ufak bir sarsıntı bilene etkiliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…