Papara Hesaplarına ve Paralara Ne Olacak? Resmi Açıklama Geldi

Şu an bir kaldırma talebi yok arkadaşlar, olanları uyguladık, bu olaydan önce ama çok fazla Papara konusunu kaldırmak zorunda kalmıştık. Bu sebeple aslında sorun olduğunu anlamış ama yazamamıştım.

3 senedir kullanırım Papara’yı, başta Cashback sayıları gerçekten iyiydi ve kartları harbiden basım kalitesi açısından ücretsiz olmasına göre iyiydi.
Özellikle ilk Papara Visa Black kartım gerçekten süperdi basım kalitesinde kabartılı büyük Papara logosu falan. Tek sorun IBAN olmamasıydı, ne olduysa 1.5 sene önce olmaya başladı ilk başta karbon nötr kart basımları kullandılar şu an ise berbat bir basım söz konusu kartlar iş görse de çok kötü.

Neyse, hesap konusuna gelirsek benim hesabım bloke olmadı olsa da açıldığı anda kullanmaya devam ederdim çünkü Papara kadar makul sadece Tosla var o da Papara kadar işlevli değil.

Nays hesabım var ancak henüz 17. Yaşımı dolduracağım için Nays kart çıkaramıyorum bu da işlevsiz kılıyor benim için.

@Ali Güngör, bilgilendirme için teşekkürler Ali Bey.
@328914, 18 yaşından küçükler için çok iyi alternatifti çünkü altın alımı, birikim yapma ve birçok fatura ödeme, bağış gibi seçenekleri vardı. Çok iyiydi o konuda ve az az olsa da altın alımına izin veriyordu. İnsanların güveni kırıldı. Nasıl toparlanabileceğini bilemem.

Nays hesabım var ancak henüz 17. Yaşımı dolduracağım için Nays kart çıkaramıyorum bu da işlevsiz kılıyor benim için.
Kart için 18 sınır mı varmış saçma gerçekten. Ama yıllardır Papara'ya getirilmeyen telefondan NFC özelliği var. Yani NFC'li telefonun varsa çok da bir şey değiştirmemesi gerekiyor kağıt üstünde ama geçmişte ben de kart yok diye Nays'a mesafeli davranmıştım tabi. Kart daha bir garanti geliyor, temassız çalışmazsa ortada kalmazsın en azından.

Hocam bir arkadaş Nays kart çıkarmadan para gönderme çekme gibi işleri yapamadı ben de yapamıyorum diye biliyorum ondan kart çıkarmaya bu kadar önem veriyorum.
İş bankası hesabı istiyor direkt, onun için de 18 yaş.

Bilemiyorum hocam ben 18'i doldurdum Nays açtım ama daha onaylatmadım hesabı, Papara geleceği belirsiz olsa da arayüzüne falan alıştık, para gönderme işlemi yapılamaması dışında bir sorun da yaşamadım. Sizin aksinize benim alternatifim de var aslında ama bir türlü karar veremedim ben de kaç gündür...

Son düzenleme:

Papara alışkanlığı apayrı valla hocam ben severek kullanıyordum.

AKP buna da çöktü.

O kadar müşteri temsilcisiyle uğraşıp onaylı Nays açtım bugün. Başkasının banka hesabından para alamıyormuşuz. Yani kendi adıma banka hesabım yok, olsa niye Nays kullanayım gibi garip durumlar var. Her seferinde nakit parayı ATM'den yatırmak büyük sıkıntı. Papara'nın neden tekel olduğunu çok daha iyi anladım adamlar neredeyse her şeyi mükemmel yapıyormuş.

Kesinlikle, Papara sadece alışkanlık değil alışkanlığın da fazlası aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…