Papara iade süreci başladı

Milyonlarca insanı mağdur ettiler. Muz cumhuriyeti bu ülke ya. Millet uzaya astronot gönderiyor, nükleer bomba üretiyor. Biz hala boş işlerle uğraşıyoruz. Yazık.

Haklı sebepleri vardı geç bile kalındı bu kayyum olayından sonra POS kullanımını hariç tutuyorum normal kullanıcı yüklü bakiye tutuyorsa zaten sorun kullanıcıdadır.

Milyonlarca insanı madur ettiler. Muz Cumhuriyeti bu ülke ya. Millet uzaya astronot gönderiyor, nükleer bomba üretiyor. Biz hala boş işlerle uğraşıyoruz. Yazık.
Aklıma getirme diyeceğim de maalesef öyle Coğrafya kaderdir.

Haklı sebepleri vardı geç bile kalındı bu kayyum olayından sonra POS kullanımını hariç tutuyorum normal kullanıcı yüklü bakiye tutuyorsa zaten sorun kullanıcıdadır.
Aslında evet bir yandan da haklı sebepleri var onu da anlatıyorum insanlara.

İçerde 7 TL kalmıştı çektim şu anlık sadece daha önceden IBAN'ı kayıtlı olanlar para çekebiliyor.

18 yaş altı kullanıcılardan kendine ait banka hesabı olmayanlarda muhtemelen bir süre sonra ATM'den çekebilecek.

Hesabına yansır yani para gelir diye tahmin ediyorum. Sonrasında yine konuda ve üstteki diğer mesajlarda bahsettiğim gibi başka bir karttaki kendi IBAN'ını kapanma süresinden önce kaydettiysen çekebiliyorsun.
Arkadaşlar konuyu açıyorum bilgilenen olsun diye de mübarek nasıl bir hışım ile giriyorsanız foruma hiçbir şeyi okuyamıyorsunuz

Hesabına yansır yani para gelir diye tahmin ediyorum. Sonrasında yine konuda ve üstteki diğer mesajlarda bahsettiğim gibi başka bir karttaki kendi IBAN'ını kapanma süresinden önce kaydettiysen çekebiliyorsun.

Maalesef bu riski almamak için Steam cuzdana yaptım iadeleri.

Yeni Resident Evil oyununu alacaktım boşuna karta yapıp beklemek istemedim boylesi daha garanti oldu.

Üzüldüm Papara kapanmasına çok güzel bir uygulamaydı Nays bir göz atayım ben.

İyi etmişsin, garantilemek önemli. Benimde klavye almam lazımdı şuan ki hafiften çift tıklama sorunu yaşatmaya başladı ve dolar artmadan arka arkaya alışveriş yapıyordum ki Papara kapandı. Kapanması üzücü oldu harbiden de ama bence artık özel cüzdan uygulaması kullanmamak lazım. İninal falan derken aralarındaki en iyisi Papara bile kapandıysa diğerlerine de yansır diye düşünüyorum. Devlet bankalarına yönelmek lazım gibi şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…