Papara iade süreci başladı

Papara'dan önce ziraat bankasını kullanırdım ancak iade falan olduğunda 15 gün kadar banka hesabıma geç geliyordu.

Papara'da ise 2 gün sürüyor hatta bazen Steam iade yapar yapmaz hesabıma anında geldiği zamanlar dahi oldu bu durumdan dolayı kapanması kötü oldu.

Aynı kartlar bende de var cidden yine aklıma gelince kötü oldum Bende 3 yıldır aktif Steam kullanıcısıyım baya oyun topladım toplamaya da devam ediyorum. Bu saatten sonra aslında yine Papara gibi başka bir karttan hesap açılır ama parayı uzun tutmamak suretiyle. Asıl birikimi de devlet bankası kartında veya diğer daha güvenlikli banka kartlarında tutulmalı. Hatta mesela bazıları işi biraz daha ileriye götürüp sadece abonelik ücretlerini Papara üzerinden yüklüyordu diğer kalan tüm birikimi bahsettiğim banka kartlarındaydı.

Amazon iadem sabah 8'de Papara bakiyeme düşmüş. Sıkıntısız şekilde çektim arkadaşlar bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…