T tmuşlu Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:48 #1 Papara'da iadeler başlamış. nasıl para iadesi alacağımı bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 16:54
K Kayra K Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 406 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:57 #2 tmuşlu dedi: Papara'da iadeler başlamış. Nasıl para iadesi alacağımı bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Aarayıp IBAN vermeniz gerekiyor.
tmuşlu dedi: Papara'da iadeler başlamış. Nasıl para iadesi alacağımı bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Aarayıp IBAN vermeniz gerekiyor.
AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 399 Çözümler 5 Yer Türkiye Salı 17:16 #3 tmuşlu dedi: Papara'da iadeler başlamış. Nasıl para iadesi alacağımı bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulama içinde alabilirsin veya kayıtlı maile forum gönderiyorlar oradan IBAN'ı yazabilirsin.
tmuşlu dedi: Papara'da iadeler başlamış. Nasıl para iadesi alacağımı bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulama içinde alabilirsin veya kayıtlı maile forum gönderiyorlar oradan IBAN'ı yazabilirsin.
T tmuşlu Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:39 #4 Kayra K dedi: Aarayıp IBAN vermeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aradım kayıtlı olması lazımmış sonradan IBAN ekleyemiyormuşuz AshleyBenimKarim dedi: Uygulama içinde alabilirsin veya kayıtlı maile forum gönderiyorlar oradan IBAN'ı yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uygulama içinden nasıl alırım form nereden isteyeceğim? Son düzenleme: Salı 17:47
Kayra K dedi: Aarayıp IBAN vermeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aradım kayıtlı olması lazımmış sonradan IBAN ekleyemiyormuşuz AshleyBenimKarim dedi: Uygulama içinde alabilirsin veya kayıtlı maile forum gönderiyorlar oradan IBAN'ı yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uygulama içinden nasıl alırım form nereden isteyeceğim?
AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 399 Çözümler 5 Yer Türkiye Salı 17:48 #5 tmuşlu dedi: Aradım kayıtlı olması lazımmış sonradan IBAN ekleyemiyormuşuz. Uygulama içinden nasıl alırım form nereden isteyeceğim? Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar uygulamaya girip çekebiliyordu onlar sana zamanla mailine atacak.
tmuşlu dedi: Aradım kayıtlı olması lazımmış sonradan IBAN ekleyemiyormuşuz. Uygulama içinden nasıl alırım form nereden isteyeceğim? Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar uygulamaya girip çekebiliyordu onlar sana zamanla mailine atacak.