Papara iadeyi hesaba yüklemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aliunvx

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell G15 5515 Ryzen 5 5600H RTX 3050
Selamlar arkadaşlar. 30 Aralık 2020 tarihinde Steam üzerinden Satisfactory oyununu iade ettim. 1 Ocak 2021 tarihinde iade hesabıma gönderildi.

Bundan sonra başka oyunlar da iade ettim, fakat hepsi Papara hesabıma yüklendi birkaç gün içinde.

Bundan dolayı Papara'ya e-posta attım, böyle saçma bir cevap verdiler.

İlgilenirler diye Instagram hesaplarına yazdım, başta e-postada yazılanı yazdılar. Sonra yorumlara yazınca özelden böyle yazdılar.

Ben cidden beni ciddiye aldıklarını düşünmüyorum. Herkese Papara'yı tavsiye ederdim, böyle bir şey yapmaları üzdü cidden. Sizce ne yapmalıyım? Günlerdir oyalıyorlar, doğru düzgün cevap yok. Artık cevapsız kaldığımı fark edince buraya yazmak istedim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerini arayın, yardımcı olurlar. Tuşlama bölümünde konuyla ilgili bir seçenek yok o yüzden Papara kart hakkında bilgi almak istiyorum bölümüne girebilirsiniz. Geçenlerde Wallpaper Engine aldım ben de. Kartımdan parayı çekti, ancak program kütüphaneme gelmedi. Önce Steam Destek ile görüştüm. Bankanızı arayıp bu mesajlaşmayı iletin dediler, ilettim. 2 hafta içerisinde para Papara kartıma geldi.

Papara'nın bir suçu günahı olduğunu düşünmüyorum. Değişenlik gösterebiliyor süreler. Daha önceki iadelerde bir kaç gün sürdü diye bunda da aynı şekilde olması gerekmez.

Dedikleri gibi bekleyip olmazsa iade talebini Papara tarafına iletirsiniz.

Aynı şeyi İninal üzerinden yaşamıştım. 2 yıldır bekliyorum -iade kabul edilmesine rağmen- ne bir aksiyon oldu ne de para geldi.

Arkadaşlar bugün tam müşteri hizmetlerini arayacakken Papara yüklemeyi yaptı. Konu kapatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…