M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 Gerekli bilgileri girmeme rağmen sözleşmeli hesaba geçemiyorum ve Papara IBAN'ını göremiyorum bu durumu nasıl çözebiliriz dostlar?
Gerekli bilgileri girmeme rağmen sözleşmeli hesaba geçemiyorum ve Papara IBAN'ını göremiyorum bu durumu nasıl çözebiliriz dostlar?
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Aralık 2023 #2 Monamina dedi: Gerekli bilgileri girmeme rağmen sözleşmeli hesaba geçemiyorum ve Papara IBAN'ını göremiyorum bu durumu nasıl çözebiliriz dostlar? Genişletmek için tıkla... Kartı onayladıktan sonra gelmiş olması gerekiyordu hocam. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayın.
Monamina dedi: Gerekli bilgileri girmeme rağmen sözleşmeli hesaba geçemiyorum ve Papara IBAN'ını göremiyorum bu durumu nasıl çözebiliriz dostlar? Genişletmek için tıkla... Kartı onayladıktan sonra gelmiş olması gerekiyordu hocam. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayın.
M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 lastdarkwave dedi: Kartı onayladıktan sonra gelmiş olması gerekiyordu hocam. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... E Posta attım hocam sağolun. lastdarkwave dedi: Kartı onayladıktan sonra gelmiş olması gerekiyordu hocam. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben direkt ibanı görmek için hesap onaylama kısmını yapmak istedim yine olmuyor. Son düzenleme: 29 Aralık 2023
lastdarkwave dedi: Kartı onayladıktan sonra gelmiş olması gerekiyordu hocam. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... E Posta attım hocam sağolun. lastdarkwave dedi: Kartı onayladıktan sonra gelmiş olması gerekiyordu hocam. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben direkt ibanı görmek için hesap onaylama kısmını yapmak istedim yine olmuyor.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 29 Aralık 2023 #4 Monamina dedi: E Posta attım hocam sağolun. Hocam ben direkt ibanı görmek için hesap onaylama kısmını yapmak istedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... hesap onaylama sadece papara no açar hocam. Kart onaylamadan olmuyor maalesef.
Monamina dedi: E Posta attım hocam sağolun. Hocam ben direkt ibanı görmek için hesap onaylama kısmını yapmak istedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... hesap onaylama sadece papara no açar hocam. Kart onaylamadan olmuyor maalesef.