5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 21 Ekim 2022 #1 Çok merak ettim tek Papara no farklı. ATM'de kartsız işlemle para yatıracakken girilen IBAN no, hesap no galan herkeste aynı bence o yüzden açıklamaya Papara numarası giriyoruz. Şube kodu da aynı bence herkeste.
Çok merak ettim tek Papara no farklı. ATM'de kartsız işlemle para yatıracakken girilen IBAN no, hesap no galan herkeste aynı bence o yüzden açıklamaya Papara numarası giriyoruz. Şube kodu da aynı bence herkeste.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #2 Bana da aynı gibi geliyor. IBAN ile para atarken isim, soy isim aynı olma zorunluluğu, ve sizinde söylediğiniz gibi, açıklamaya Papara no istemesi. Bence aynı olduğunun kanıtları olabilir.
Bana da aynı gibi geliyor. IBAN ile para atarken isim, soy isim aynı olma zorunluluğu, ve sizinde söylediğiniz gibi, açıklamaya Papara no istemesi. Bence aynı olduğunun kanıtları olabilir.
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 21 Ekim 2022 #3 Thomas Musk dedi: Bana da aynı gibi geliyor. IBAN ile para atarken isim, soy isim aynı olma zorunluluğu, ve sizinde söylediğiniz gibi, açıklamaya Papara no istemesi. Bence aynı olduğunun kanıtları olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet aynı IBAN'da yazan isim hatta Papara hesabıma geçirmesi için de para no istiyor.
Thomas Musk dedi: Bana da aynı gibi geliyor. IBAN ile para atarken isim, soy isim aynı olma zorunluluğu, ve sizinde söylediğiniz gibi, açıklamaya Papara no istemesi. Bence aynı olduğunun kanıtları olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet aynı IBAN'da yazan isim hatta Papara hesabıma geçirmesi için de para no istiyor.