J J0rex Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 297 Çözümler 2 17 Nisan 2024 #1 Merhaba. Bbama IBAN'ımı attım para göndermesi için parayı gönderdi ama 20 dakika oldu hala hesaba düşmedi sebebi ne olabilir?
Merhaba. Bbama IBAN'ımı attım para göndermesi için parayı gönderdi ama 20 dakika oldu hala hesaba düşmedi sebebi ne olabilir?
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 J0rex dedi: Merhaba. Bbama IBAN'ımı attım para göndermesi için parayı gönderdi ama 20 dakika oldu hala hesaba düşmedi sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Açıklamaya papara numaranızı yazdınız mı?
J0rex dedi: Merhaba. Bbama IBAN'ımı attım para göndermesi için parayı gönderdi ama 20 dakika oldu hala hesaba düşmedi sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Açıklamaya papara numaranızı yazdınız mı?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 17 Nisan 2024 #3 J0rex dedi: Merhaba. Bbama IBAN'ımı attım para göndermesi için parayı gönderdi ama 20 dakika oldu hala hesaba düşmedi sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Para geri dönmüştür yüksek ihtimalle. Bazı bankalar Papara IBAN'ına gönderim yapmıyor.
J0rex dedi: Merhaba. Bbama IBAN'ımı attım para göndermesi için parayı gönderdi ama 20 dakika oldu hala hesaba düşmedi sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Para geri dönmüştür yüksek ihtimalle. Bazı bankalar Papara IBAN'ına gönderim yapmıyor.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #4 Kendi Papara ibanınıza mı attınız yoksa Papara'nın ticari ibanına mi?
J J0rex Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 297 Çözümler 2 28 Nisan 2024 #5 mhmtkcbs dedi: Kendi Papara ibanınıza mı attınız yoksa Papara'nın ticari IBAN'ına mi? Genişletmek için tıkla... Kendi IBAN'ım
mhmtkcbs dedi: Kendi Papara ibanınıza mı attınız yoksa Papara'nın ticari IBAN'ına mi? Genişletmek için tıkla... Kendi IBAN'ım
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #6 J0rex dedi: Kendi IBAN'ım Genişletmek için tıkla... Geçmedi mi hala? Müşteri hizmetlerini arayın.
6 658239 Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 77 28 Nisan 2024 #7 J0rex dedi: Merhaba. Bbama IBAN'ımı attım para göndermesi için parayı gönderdi ama 20 dakika oldu hala hesaba düşmedi sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın.
J0rex dedi: Merhaba. Bbama IBAN'ımı attım para göndermesi için parayı gönderdi ama 20 dakika oldu hala hesaba düşmedi sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın.