Papara için Kripto para sitesi önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Brave tarayıcı ödüllerinden birikmiş 36 BAT Coin'im var ve bunları bir kripto para sitesine atarak çekmek istiyorum. Reşit olmadığım için ebeveynlerimin rızasıyla onların adına hesap açacağım lakin Paribu ve Binance, Papara ve İninal gibi kartlara desteği kesmiş. Hala destek veren güvenilir siteler var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Brave tarayıcı ödüllerinden birikmiş 36 BAT Coin'im var ve bunları bir kripto para sitesine atarak çekmek istiyorum. Reşit olmadığım için ebeveynlerimin rızasıyla onların adına hesap açacağım lakin Paribu ve Binance, Papara ve İninal gibi kartlara desteği kesmiş. Hala destek veren güvenilir siteler var mıdır acaba?
Bende baya araştırmıştım hepsi bu desteği çekmiş sanırım.

Bir şey soracağım ne kadar zamana yaptın o coini? Ve nasıl yapılıyor. Hiç Brave browser kullanmadım

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yasaklandı o tür kartlara para çekmek.
Banka kartlarına tek mi destek var artık?
Bir şey soracağım ne kadar zamana yaptın o coini? Ve nasıl yapılıyor. Hiç Brave browser kullanmadım
3-4 ayda yaptım. Tarayıcıda gezinirken sağ altta bildirim şeklinde rahatsız etmeyen reklamlar çıkıyor. Biraz araştırmayla öğrenebilirsiniz.

Banka kartlarına tek mi destek var artık?
Sanırım evet öyle. Çünkü zaten başka da para çekebileceğin sistem yok. Ya ininal, papara gibi yerleri kullanacaksın ya da banka.
3-4 ayda yaptım. Tarayıcıda gezinirken sağ altta bildirim şeklinde rahatsız etmeyen reklamlar çıkıyor. Biraz araştırmayla öğrenebilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı