Firma gerçekten bu sitedeki şikayetlere önem veriyor mu?
Kart uzun süredir gelmiyor, bunun kargo firmasıyla ilgili olduğunu biliyorum fakat belki bir katkısı olur diye yazmak aklıma geldi.
Ne dersiniz? Hızlanma gibi bir olay olabilir mi?
Hocam şöyle diyeyim. Ben de Papara kullanıcısıyım. Kart için başvurduktan sonra 8 gün geçti; ne gelen var, ne giden. Sonra Sikayetvar sitesine yazdım, direkt sonraki gün benim bölgemdeki ilçe deposuna gelmişti. Ben etkili olduğunu düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla ŞikayetVar sitesinde her şirketin bir müşteri temsilcisi var ve problemlere yanıt vermeye çalışıyorlar. Büyük bir ihtimalle konu ile ilgili bir paylaşım yaptığında İletişim numarası veya mail adresi verip "Bizle buradan iletişime geçiniz" diyecekler. O yüzden pek değmez. Eğer elinde varsa müşteri temsilcisine telefon ile veya mail ile ulaşmayı dene derim.
Firma gerçekten bu sitedeki şikayetlere önem veriyor mu?
Kart uzun süredir gelmiyor, bunun kargo firmasıyla ilgili olduğunu biliyorum fakat belki bir katkısı olur diye yazmak aklıma geldi.
Ne dersiniz? Hızlanma gibi bir olay olabilir mi?
Hiçbir faydası olmuyor kartım 3 ay sonra gelmişti sanırım tam hatırlamıyorum ama bu konuda da şikayetçi bir sürü insan vardı. Müşteri hizmetlerini arıyorum tamam halledeceğiz şikayetinizi kurye firmasına bildiriyorum falan, sonuca hiçbir şekilde etkisi yok ve defalarca aradım.