S shouszero Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Merhaba Steam dolara geçti bundan sonra Papara kart ile Steam'den alışveriş yapabilecek miyiz? Dolar hesabı olmadığı için merak ettim.
Merhaba Steam dolara geçti bundan sonra Papara kart ile Steam'den alışveriş yapabilecek miyiz? Dolar hesabı olmadığı için merak ettim.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 4 Aralık 2023 #2 Yapabilirsiniz, o anki döviz kuruna göre TL ücreti çekilir.
ardabardakarda Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 shouszero dedi: Merhaba Steam dolara geçti bundan sonra Papara kart ile Steam'den alışveriş yapabilecek miyiz? Dolar hesabı olmadığı için merak ettim. Genişletmek için tıkla... TL tutarı o anki kur değerlerine göre çekilir.
shouszero dedi: Merhaba Steam dolara geçti bundan sonra Papara kart ile Steam'den alışveriş yapabilecek miyiz? Dolar hesabı olmadığı için merak ettim. Genişletmek için tıkla... TL tutarı o anki kur değerlerine göre çekilir.
dleifteH Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 548 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2023 #4 Dolar hesabının olmaması Steam'den alışveriş yapabilmene engel değil, o anki kura göre fiyat biçilir ve ödeme gerçekleşir.
Dolar hesabının olmaması Steam'den alışveriş yapabilmene engel değil, o anki kura göre fiyat biçilir ve ödeme gerçekleşir.