Papara ile alışveriş sırasında aylık alışveriş limiti hatası

Kendi banka hesabından Papara hesabına para transferin bulunmadığı için aylık en fazla TL Papara Card ile harcama yapabilirsin.
İyi günler dileriz,

Monitör sipariş verecektim lakin böyle bir uyari veriyor. Yardimci olur musunuz?

Hocam, aylık para yükleme limiti, harcama limiti vs. durumlar oluyordu Papara kartlarda. O limite ulaşmış olabilir misiniz acaba?

Onayli hesabim 2500 TL harcama yapamiyorum ne yazikki.

@Berkcan (Marques) Babanız kendisinin banka hesabından mı size para yolladı? Aynı işlemi ben babamla denediğimde kişisel banka hesabımın olması isteniyordu. Ayrıca kartınız Lite Card mı Black Card mı? Daha önce herhangi bir ATM üzerinden para yatırmadıysanız da harcama yapamıyor olabilirsiniz.

Lite Card dün akşam kartim ile 50 liralik alişveriş yapabilmiştim ama bugün yapamiyorum.

Lite Card dün akşam kartim ile 50 liralik alişveriş yapabilmiştim ama bugün yapamiyorum.
Konuyu tekrar baştan okudum.
Şimdi; başta dediğim gibi yükleme ve harcama limitleri Lite Cardlarda Black Card kategorisine göre daha az, onu bir kontrol edin size zahmet. Limitler aşılmışsa sorun budur.
Eğer limitler aşılmamışsa problem karta fiziksel olarak para yüklememiş olmaktan olabilir. Boş bir vaktinizde ufak bir miktarda para yükleyip tekrar harcama yapmayı deneyin. Sorununuz çözülebilir.
Eğer dediklerim işe yaramazsa buradayım, uğraşmaya devam ederiz. Ben araştırmaya devam ediyorum, siz bunlara bir bakın hocam.

1500 lirami Hepsiburada'ya atabildim. Geri kalan miktari atmama izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…