A ALLEY13 Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi?
Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi?
Çözüm Vınnnn 24 Mayıs 2024 ALLEY13 dedi: Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez.
ALLEY13 dedi: Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.025 Çözümler 87 24 Mayıs 2024 #2 ALLEY13 dedi: Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez. Artı 0 Eksi Çözüm
ALLEY13 dedi: Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez.
soge Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 Gitmiyor, bende var. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.084 Çözümler 40 24 Mayıs 2024 #4 ALLEY13 dedi: Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir banka çok büyük alışveriş olmadığı sürece göndermez. Hat babanın üstüne olunca babana hiçbir şekilde SMS gitmez. Artı 0 Eksi
ALLEY13 dedi: Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir banka çok büyük alışveriş olmadığı sürece göndermez. Hat babanın üstüne olunca babana hiçbir şekilde SMS gitmez.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.829 Çözümler 25 24 Mayıs 2024 #5 ALLEY13 dedi: Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
ALLEY13 dedi: Papara ile alışveriş yapacağım. Kendi numaramla kayıt oldum ancak hat babamın üzerine kayıtlı. Babamın numarasına SMS gider mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
KS KS A ALLEY13 Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #6 Noterde işlem yapılınca bana bildirim gelmişti. O yüzden emin olamadım. Artı 0 Eksi
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.829 Çözümler 25 24 Mayıs 2024 #7 ALLEY13 dedi: Noterde işlem yapılınca bana bildirim gelmişti. O yüzden emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka ama o büyük bir işlem. Artı 0 Eksi
ALLEY13 dedi: Noterde işlem yapılınca bana bildirim gelmişti. O yüzden emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka ama o büyük bir işlem.