Papara ile Binance işlemleri nasıl olur?

Önemli Biri

Centipat
Banka kartım Binance borsasına eklenmemesi sorunu ile Papara'dan hesap açarak banka hesabımda ki doları Papara'ya aktarmak istiyorum. Daha sonra oradan da Binance borsasına transfer etmek istiyorum.
Papara konusunda sizlere sorum olacaktır. Paramı burada tuttuğumda benden ne kadar para kesilir? Ve komisyon ücretleri ne kadar olur?
Papara yerine başka önerilerinize de açığım. İninal'de düşünüyorum.
Şimdiden cevaplarınız teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binance TR hesabı açıp direkt bankanızdan Binance TR'ye, oradan da Binance'e para transfer edebilirsiniz. Direkt TRY transfer edemiyorsunuz ama BUSD veya alacağınız coini varsa Binance TR'den alın ve cüzdandan "transfer"e basın.

Binance'den Papara'ya transfer edemezsin. Sadece kendi adındaki banka hesabına transfer edebilirsin.

İfadeler: eth
Onu da düşündüm fakat EUR olarak işlem yapıp sonra o parayı hiç bozmadan bankama transfer edebilmeyi istiyorum bankanın benden EUR alım, satımlarında komisyon kesmemesi için.
Binance'den Papara'ya transfer edemezsin. Sadece kendi adındaki banka hesabına transfer edebilirsin.
Papara'da benim adıma olacak ama.
Bankama da transfer edemem çünkü bankam izin vermiyormuş bu tür işlemlere.

Papara senin adına olabilir ancak artık sadece banka hesaplarına izin veriliyor.

Yok maalesef.

Önce BinanceTR hesabı açıp oradan para yatırma-çekme işlemleri yapman lazım zaten. Direkt Binance Global üstünden olmuyor.
BinanceTR kullandım daha öncesinde fakat bir sorum daha olacaktı; binance borsasında ki işlemler için izin veren bir banka önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…