PorscheSever Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #11 Önemli Biri dedi: Global Binance'den bahsediyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Global Binance kullanıyorum ancak oraya para yatırmak için öncelikle BinanceTR'ye yatırmak gerekiyor. Oradan da Binance Global'e transfer ediliyor.
Önemli Biri dedi: Global Binance'den bahsediyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Global Binance kullanıyorum ancak oraya para yatırmak için öncelikle BinanceTR'ye yatırmak gerekiyor. Oradan da Binance Global'e transfer ediliyor.
Önemli Biri Centipat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 148 Çözümler 2 18 Aralık 2021 #12 PorscheSever dedi: Global Binance kullanıyorum ancak oraya para yatırmak için öncelikle BinanceTR'ye yatırmak gerekiyor. Oradan da Binance Global'e transfer ediliyor. Genişletmek için tıkla... Ben direkt EUR olarak yatırmak istiyorum Global olana fakat bunun için hiç seçenek yok sanırım. TRY dönüştürmek şart herhalde.
PorscheSever dedi: Global Binance kullanıyorum ancak oraya para yatırmak için öncelikle BinanceTR'ye yatırmak gerekiyor. Oradan da Binance Global'e transfer ediliyor. Genişletmek için tıkla... Ben direkt EUR olarak yatırmak istiyorum Global olana fakat bunun için hiç seçenek yok sanırım. TRY dönüştürmek şart herhalde.
PorscheSever Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #13 Önemli Biri dedi: Ben direkt EUR olarak yatırmak istiyorum Global olana fakat bunun için hiç seçenek yok sanırım. TRY dönüştürmek şart herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet, şart.
Önemli Biri dedi: Ben direkt EUR olarak yatırmak istiyorum Global olana fakat bunun için hiç seçenek yok sanırım. TRY dönüştürmek şart herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet, şart.