A Alperen 919 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Papara ile işlem yapan bir vakıf dolandırıcı mıdır?
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 @Alperen 919 Sadece papara kabul ediyorsa yüksek ihtimalle öyledir veya kara para olayı olabilir. Yerinizde olsam bulaşmam.
@Alperen 919 Sadece papara kabul ediyorsa yüksek ihtimalle öyledir veya kara para olayı olabilir. Yerinizde olsam bulaşmam.
A Alperen 919 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 Ruter dedi: @Alperen 919 sadece Papara kabul ediyorsa yüksek ihtimalle öyledir veya kara para olayı olabilir. Yerinizde olsam bulaşmam. Genişletmek için tıkla... İşlemin yarısındayken iptal ettim kimlik kartı bilgilerimi aldılar o yüzden biraz korkuyorum.
Ruter dedi: @Alperen 919 sadece Papara kabul ediyorsa yüksek ihtimalle öyledir veya kara para olayı olabilir. Yerinizde olsam bulaşmam. Genişletmek için tıkla... İşlemin yarısındayken iptal ettim kimlik kartı bilgilerimi aldılar o yüzden biraz korkuyorum.
S4Crying Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 306 9 Eylül 2024 #4 Alperen 919 dedi: İşlemin yarısındayken iptal ettim kimlik kartı bilgilerimi aldılar o yüzden biraz korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çok takma bilgilerimiz etrafta dolaşıyor zaten. (tabii kimlik bilgisi dışında ne bilgisi verdin onu bilmem)
Alperen 919 dedi: İşlemin yarısındayken iptal ettim kimlik kartı bilgilerimi aldılar o yüzden biraz korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çok takma bilgilerimiz etrafta dolaşıyor zaten. (tabii kimlik bilgisi dışında ne bilgisi verdin onu bilmem)
A Alperen 919 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #5 S4Crying dedi: Çok takma bilgilerimiz etrafta dolaşıyor zaten. (tabii kimlik bilgisi dışında ne bilgisi verdin onu bilmem) Genişletmek için tıkla... Yüzümün görüntüsü bir de başka bir bilgi vermedim.
S4Crying dedi: Çok takma bilgilerimiz etrafta dolaşıyor zaten. (tabii kimlik bilgisi dışında ne bilgisi verdin onu bilmem) Genişletmek için tıkla... Yüzümün görüntüsü bir de başka bir bilgi vermedim.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #6 Alperen 919 dedi: Yüzümün görüntüsü bir de başka bir bilgi vermedim. Genişletmek için tıkla... Acaba varsa sitenin bilgisini atabilir misiniz?
Alperen 919 dedi: Yüzümün görüntüsü bir de başka bir bilgi vermedim. Genişletmek için tıkla... Acaba varsa sitenin bilgisini atabilir misiniz?
A Alperen 919 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #7 mhmtkcbs dedi: Acaba varsa sitenin bilgisini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnanır mısın? Siteye ulaşamıyorum sitede devlet onayı gözüküyor ama şimdi siteye ulaşamıyorum. Alperen 919 dedi: İnanır mısın? Siteye ulaşamıyorum sitede devlet onayı gözüküyor ama şimdi siteye ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım nokta sitede devlet onayı ile ilgili bilgiler vardı. Olay anlatamicağım kadar uzun. Son düzenleme: 9 Eylül 2024
mhmtkcbs dedi: Acaba varsa sitenin bilgisini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnanır mısın? Siteye ulaşamıyorum sitede devlet onayı gözüküyor ama şimdi siteye ulaşamıyorum. Alperen 919 dedi: İnanır mısın? Siteye ulaşamıyorum sitede devlet onayı gözüküyor ama şimdi siteye ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım nokta sitede devlet onayı ile ilgili bilgiler vardı. Olay anlatamicağım kadar uzun.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #8 Alperen 919 dedi: İnanır mısın? Siteye ulaşamıyorum sitede devlet onayı gözüküyor ama şimdi siteye ulaşamıyorum. Anlamadığım nokta sitede devlet onayı ile ilgili bilgiler vardı. Olay anlatamicağım kadar uzun. Genişletmek için tıkla... Bende bir site yapıp devlet onaylı yazarım Kimse umursamaz bile. Neyse çok şey kaptırmamışsınız.
Alperen 919 dedi: İnanır mısın? Siteye ulaşamıyorum sitede devlet onayı gözüküyor ama şimdi siteye ulaşamıyorum. Anlamadığım nokta sitede devlet onayı ile ilgili bilgiler vardı. Olay anlatamicağım kadar uzun. Genişletmek için tıkla... Bende bir site yapıp devlet onaylı yazarım Kimse umursamaz bile. Neyse çok şey kaptırmamışsınız.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #9 Adı ne bursun ?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #10 enes_yldrm_1 dedi: Adı ne bursun ? Genişletmek için tıkla... Papara %100 Gerçek Burs.com Papara Burs Vaadiyle WP Dan Mesaj Atıldı Papara için yazılan 'Papara Burs Vaadiyle WP Dan Mesaj Atıldı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Papara hakkında şikayet yazmak için tıklayın! www.sikayetvar.com Baya fazla şikayet de bulunuyormuş.
enes_yldrm_1 dedi: Adı ne bursun ? Genişletmek için tıkla... Papara %100 Gerçek Burs.com Papara Burs Vaadiyle WP Dan Mesaj Atıldı Papara için yazılan 'Papara Burs Vaadiyle WP Dan Mesaj Atıldı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Papara hakkında şikayet yazmak için tıklayın! www.sikayetvar.com Baya fazla şikayet de bulunuyormuş.