A Alperen 919 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #11 mhmtkcbs dedi: Bende bir site yapıp devlet onaylı yazarım kimse umursamaz bile. Neyse çok şey kaptırmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Başından beri şüpheliydim zaten o yüzden başımı beleya sokacak bir bilgi vermemeye çalıştım ama en son Papara ile para attıklarını görünce emin oldum. mhmtkcbs dedi: Papara %100 gerçek Burs.com Papara Burs Vaadiyle WP Dan Mesaj Atıldı Papara için yazılan 'Papara Burs Vaadiyle WP Dan Mesaj Atıldı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Papara hakkında şikayet yazmak için tıklayın! www.sikayetvar.com Bayağı fazla şikayet de bulunuyormuş. Genişletmek için tıkla... Ya birçok böyle vakıf var araştırınca gördüm ben bir araştırma üzerine önüme çıkan bir vakıftı o yüzden başvurduk.
mhmtkcbs dedi: Bende bir site yapıp devlet onaylı yazarım kimse umursamaz bile. Neyse çok şey kaptırmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Başından beri şüpheliydim zaten o yüzden başımı beleya sokacak bir bilgi vermemeye çalıştım ama en son Papara ile para attıklarını görünce emin oldum. mhmtkcbs dedi: Papara %100 gerçek Burs.com Papara Burs Vaadiyle WP Dan Mesaj Atıldı Papara için yazılan 'Papara Burs Vaadiyle WP Dan Mesaj Atıldı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Papara hakkında şikayet yazmak için tıklayın! www.sikayetvar.com Bayağı fazla şikayet de bulunuyormuş. Genişletmek için tıkla... Ya birçok böyle vakıf var araştırınca gördüm ben bir araştırma üzerine önüme çıkan bir vakıftı o yüzden başvurduk.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #12 Alperen 919 dedi: Başından beri şüpheliydim zaten o yüzden başımı beleya sokacak bir bilgi vermemeye çalıştım ama en son Papara ile para attıklarını görünce emin oldum. Ya birçok böyle vakıf var araştırınca gördüm ben bir araştırma üzerine önüme çıkan bir vakıftı o yüzden başvurduk. Genişletmek için tıkla... O vakıfın adını söyle de başka birisi başvurmasın.
Alperen 919 dedi: Başından beri şüpheliydim zaten o yüzden başımı beleya sokacak bir bilgi vermemeye çalıştım ama en son Papara ile para attıklarını görünce emin oldum. Ya birçok böyle vakıf var araştırınca gördüm ben bir araştırma üzerine önüme çıkan bir vakıftı o yüzden başvurduk. Genişletmek için tıkla... O vakıfın adını söyle de başka birisi başvurmasın.
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 10 Eylül 2024 #13 Alperen 919 dedi: Papara ile işlem yapan bir vakıf dolandırıcı mıdır Genişletmek için tıkla... Papara ön ödeme hizmeti sunan bir şirketir.
Alperen 919 dedi: Papara ile işlem yapan bir vakıf dolandırıcı mıdır Genişletmek için tıkla... Papara ön ödeme hizmeti sunan bir şirketir.