T tlhaa Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 FC25 oynamak için Papara ile EA Play Pro almak istiyorum ama kabul etmiyor. Bunun bir yöntemi mevcut mu?
FC25 oynamak için Papara ile EA Play Pro almak istiyorum ama kabul etmiyor. Bunun bir yöntemi mevcut mu?
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 588 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #2 tlhaa dedi: FC25 oynamak için Papara ile EA Play Pro almak istiyorum ama kabul etmiyor. Bunun bir yöntemi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı işlemlerine kartını açman lazım. Artı 0 Eksi
tlhaa dedi: FC25 oynamak için Papara ile EA Play Pro almak istiyorum ama kabul etmiyor. Bunun bir yöntemi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı işlemlerine kartını açman lazım.
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 673 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 10Efe dedi: Yurt dışı işlemlerine kartını açman lazım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı hatayı alıyorum Papara'da nasıl acılıyor var mı ya da? Artı 0 Eksi
10Efe dedi: Yurt dışı işlemlerine kartını açman lazım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı hatayı alıyorum Papara'da nasıl acılıyor var mı ya da?