H hiimnew Kilopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Papara kartım ile Google Play üzerinden kartımdan alışveriş yapabilir miyim uygulama içinde? Deneyen varsa söyleyebilir mi?
Papara kartım ile Google Play üzerinden kartımdan alışveriş yapabilir miyim uygulama içinde? Deneyen varsa söyleyebilir mi?
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #2 hiimnew dedi: Papara kartım ile Google Play üzerinden kartımdan alışveriş yapabilir miyim uygulama içinde? Deneyen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz.
hiimnew dedi: Papara kartım ile Google Play üzerinden kartımdan alışveriş yapabilir miyim uygulama içinde? Deneyen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #3 Rahatça yapabilirsiniz.
H hiimnew Kilopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #4 Şöyle söyleyeyim bir tane müzenin online gezisini alacağım 19 tl civarında. Satın aldığım anda kartımdan çekilip erişebilir miyim ?
Şöyle söyleyeyim bir tane müzenin online gezisini alacağım 19 tl civarında. Satın aldığım anda kartımdan çekilip erişebilir miyim ?
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #5 hiimnew dedi: Şöyle söyleyeyim bir tane müzenin online gezisini alacağım 19 tl civarında. Satın aldığım anda kartımdan çekilip erişebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Evet erişebilirsiniz. Eğer bir tarih vb. yoksa müze gezisi ile alakalı.
hiimnew dedi: Şöyle söyleyeyim bir tane müzenin online gezisini alacağım 19 tl civarında. Satın aldığım anda kartımdan çekilip erişebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Evet erişebilirsiniz. Eğer bir tarih vb. yoksa müze gezisi ile alakalı.
ardausp1 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 189 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2021 #6 hiimnew dedi: Papara kartım ile Google Play üzerinden kartımdan alışveriş yapabilir miyim uygulama içinde? Deneyen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben geçen yaptım bir sorun çıkmadı.
hiimnew dedi: Papara kartım ile Google Play üzerinden kartımdan alışveriş yapabilir miyim uygulama içinde? Deneyen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben geçen yaptım bir sorun çıkmadı.
H hiimnew Kilopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #7 Papara Black Kart bu arada yazmayı unutmuşum
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #8 Evet, yapabilirsiniz. Kartınızda para varsa hiçbir sorun çıkmaz.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #9 Evet, yapabilirsin.