bende var yapıyor sıkıntı olmadan.Selamlar. PS abonelik alacağım. Elimde tek Papara kart var. Alışveriş yapılıyor mu hala? Bir problem olur mu?
Hesabının incelemesi bittiyse sorun çıkmaz bitmediyse harcama yapmana izin vermez.
Selamlar. PS abonelik alacağım. Elimde tek Papara kart var. Alışveriş yapılıyor mu hala? Bir problem olur mu?
1 aydır hesabımı inceliyorlar.Selamlar. PS abonelik alacağım. Elimde tek Papara kart var. Alışveriş yapılıyor mu hala? Bir problem olur mu?
Uygulamaya girdiğinizde telefon bildirimlerine hesabınızın incelemede olduğunu gönderiyor.Ana ekrana giriş yapabiliyorum onu nereden anlayacağım.
Uygulamaya girdiğinizde telefon bildirimlerine hesabınızın incelemede olduğunu gönderiyor.
Ana ekrandada hesap hareketleri bölümünün hemen üstünde yazar.
Bildirim her uygulamaya girdiğinizde gönderiliyor.Telefon değiştirmiştim yeni telefona geçtim hesaba geçince bildirim gelmedl eski bildirimlere geldim bir şey göremedim anlayabileceğim farklı bir yer var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.