Çözüldü Papara ile ödeme yapmak için dolar hesabı mı açmak gerekiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SemihDnz

Hectopat
Bildiğiniz gibi Steam'de dolardan oyunlar satılacak. Ben Papara'dan oyun alıyordum ve cashback geliyordu. Dolar ödemek için dolar hesabı açmak mı gerekiyor? Gerekiyorsa yaşım 15 sıkıntı olur mu?

Çözüm
Hayır. Kartınızdan güncel kur ile TL olarak çekilecek.
Ekstra bilgi: Papara Dolar hesabı için 18 yaşınızı doldurmanız gerekiyor.
Birde RDR 2 ne kadar olur? Para biriktiyordum artık alamam galiba.
Dolar kurundan gelirse 2K fiyata ulaşır. Oyun 70 dolar. Yerelleştirme yapıp daha düşük dolar fiyatına koyarlarsa ayrı.

Hayır. O an kur ne ise onun Turk lirası karşılığı çekilecek. Oyun 1 dolar mı mesela o an kur 28,21 TL. Banka hesabından ya da Papara'dan o an 28.21 TL çekilecek.
Tam olarak öyle olmayacak Google'a dolar yazdığınızda gördüğünüz miktardan daha fazla çekilecek çünkü bankalar o gördüğünüz miktardan daha yüksekten satış yaparlar yani bankadan bankaya ödeyeceğiniz miktar değişecek. Makası en az olan bankayı kullanmak daha mantıklı ama aradaki fark her türlü bize kaçacak...

Ben google üzerinden örnek vermedim. Bankada ki kur ne ise o.

Ben google üzerinden örnek vermedim. Bankada ki kur ne ise o.
Hayır?
Hayır. O an kur ne ise onun Turk lirası karşılığı çekilecek. Oyun 1 dolar mı mesela o an kur 28,21 TL. Banka hesabından ya da Papara'dan o an 28.21 TL çekilecek.
O anki kur ne ise o çekilecek yazmışsın hocam kur şu anda 28.12 ama ziraat bankasını kullanarak 1 dolarlık bir şey aldığında 28.12 çekilmeyecek listedeki satışta ne yazıyorsa o çekilecek yani 28.66.

Tamam işte? Ziraat bankasında ki kur ne ise o. Sadece belirtmemişim. başka bankada ne ise o. Aynı şeyden bahsediyoruz farklı konuşuyoruz.

Tamam işte? Ziraat bankasında ki kur ne ise o. Sadece belirtmemişim. başka bankada ne ise o. Aynı şeyden bahsediyoruz farklı konuşuyoruz.
Kral bu direniş neden anlamadım. Kendin kur o an neyse o çekilecek diyorsun kur o an neyse bankadaki satış her zaman biraz üstü olur onu anlatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…