S Stachexd Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 EA'dan EA Play almak istiyorum hata verıyor. This credit Card number is already saved to the account. Please select the credit Card from the saved payment method section to continue. Nasıl duzeltırım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
EA'dan EA Play almak istiyorum hata verıyor. This credit Card number is already saved to the account. Please select the credit Card from the saved payment method section to continue. Nasıl duzeltırım?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2023 #2 Daha önceden kartı sisteme kaydetmişsiniz. Kaydettiğiniz kartı kullanın. Artı 0 Eksi
KS KS S Stachexd Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 sukuterkopke dedi: Daha önceden kartı sisteme kaydetmişsiniz. Kaydettiğiniz kartı kullanın. Genişletmek için tıkla... kanka hiç kaydetmedım ilk defa Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Daha önceden kartı sisteme kaydetmişsiniz. Kaydettiğiniz kartı kullanın. Genişletmek için tıkla... kanka hiç kaydetmedım ilk defa