Lord Darth vader Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Papara sanal kart ile Epic Games'te alışveriş yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor, aboneliklere baktım ama orada da Epic Games gözükmüyor. ininal Kart oluşturup denemeyi düşünüyorum ama başka bir çözümü var mı?
Papara sanal kart ile Epic Games'te alışveriş yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor, aboneliklere baktım ama orada da Epic Games gözükmüyor. ininal Kart oluşturup denemeyi düşünüyorum ama başka bir çözümü var mı?
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.935 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Hangi ödeme yöntemi ile deniyorsunuz? Ayrıca uygulamada internet alışveriniz açık mı? Artı 0 Eksi
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 12 Haziran 2024 #3 Ne hatası alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Lord Darth vader Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 Evet açık kredi kartı ile ödemeyi seçmiştim SabriKeser dedi: Hangi ödeme yöntemi ile deniyorsunuz? Ayrıca uygulamada internet alışveriniz açık mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Evet açık kredi kartı ile ödemeyi seçmiştim SabriKeser dedi: Hangi ödeme yöntemi ile deniyorsunuz? Ayrıca uygulamada internet alışveriniz açık mı? Genişletmek için tıkla...
Bewkay Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE GAMING 3060 Ti OC Ryzen 5 5600x Kingstone Fury Beast 3200Mhz 2x8 Ram B550M DS2H Anakart MLD 3300/3100 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #5 Hocam kredi karti degilde g pay uzerinden odemeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Lord Darth vader Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #6 632270 dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kartı kabul etmediğini söylüyor şimdi tekrar bakamıyorum 24 saat içinde tekrar denemem gerektiğini söylüyor Bewkay dedi: Hocam kredi karti degil banka karti secmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Sadece kredi kartı seçeneği vardı o yüzden onu seçmiştim, bana da yanlış gelmişti ama başka seçenek yok. Artı 0 Eksi
632270 dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kartı kabul etmediğini söylüyor şimdi tekrar bakamıyorum 24 saat içinde tekrar denemem gerektiğini söylüyor Bewkay dedi: Hocam kredi karti degil banka karti secmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Sadece kredi kartı seçeneği vardı o yüzden onu seçmiştim, bana da yanlış gelmişti ama başka seçenek yok.
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 12 Haziran 2024 #7 Lord Darth vader dedi: Kartı kabul etmediğini söylüyor şimdi tekrar bakamıyorum 24 saat içinde tekrar denemem gerektiğini söylüyor Sadece kredi kartı seçeneği vardı o yüzden onu seçmiştim, bana da yanlış gelmişti ama başka seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Papara Sanal Kartı açıp deneyin bir o zaman ininal'a boşbeleş para yedirmeyin. Artı 0 Eksi
Lord Darth vader dedi: Kartı kabul etmediğini söylüyor şimdi tekrar bakamıyorum 24 saat içinde tekrar denemem gerektiğini söylüyor Sadece kredi kartı seçeneği vardı o yüzden onu seçmiştim, bana da yanlış gelmişti ama başka seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Papara Sanal Kartı açıp deneyin bir o zaman ininal'a boşbeleş para yedirmeyin.
Bewkay Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE GAMING 3060 Ti OC Ryzen 5 5600x Kingstone Fury Beast 3200Mhz 2x8 Ram B550M DS2H Anakart MLD 3300/3100 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #8 Lord Darth vader dedi: Kartı kabul etmediğini söylüyor şimdi tekrar bakamıyorum 24 saat içinde tekrar denemem gerektiğini söylüyor Sadece kredi kartı seçeneği vardı o yüzden onu seçmiştim, bana da yanlış gelmişti ama başka seçenek yok. Genişletmek için tıkla... G pay dener misiniz? Artı 0 Eksi
Lord Darth vader dedi: Kartı kabul etmediğini söylüyor şimdi tekrar bakamıyorum 24 saat içinde tekrar denemem gerektiğini söylüyor Sadece kredi kartı seçeneği vardı o yüzden onu seçmiştim, bana da yanlış gelmişti ama başka seçenek yok. Genişletmek için tıkla... G pay dener misiniz?
KS KS Lord Darth vader Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #9 632270 dedi: Papara Sanal Kartı açıp deneyin bir o zaman ininal'a boşbeleş para yedirmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart ile denemiştim zaten. Bewkay dedi: G pay dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bugün 17.00 gibi tekrardan deneyebiliyor olmam lazım o saatte deneyeceğim. Artı 0 Eksi
632270 dedi: Papara Sanal Kartı açıp deneyin bir o zaman ininal'a boşbeleş para yedirmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart ile denemiştim zaten. Bewkay dedi: G pay dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bugün 17.00 gibi tekrardan deneyebiliyor olmam lazım o saatte deneyeceğim.
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 12 Haziran 2024 #10 Lord Darth vader dedi: Hocam sanal kart ile denemiştim zaten. Bugün 17.00 gibi tekrardan deneyebiliyor olmam lazım o saatte deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Onu görmedim kusura bakmayın. Epic Games hesabınızda herhangi bir kısıtlama var mı? Artı 0 Eksi
Lord Darth vader dedi: Hocam sanal kart ile denemiştim zaten. Bugün 17.00 gibi tekrardan deneyebiliyor olmam lazım o saatte deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Onu görmedim kusura bakmayın. Epic Games hesabınızda herhangi bir kısıtlama var mı?