6 615069 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 543 1 Şubat 2025 #1 Papara kartımla Steam'dan bir oyun almaya çalıştığımda "banka tarafından reddedildi"diyor sürekli. Nasıl çözebilirim?
Papara kartımla Steam'dan bir oyun almaya çalıştığımda "banka tarafından reddedildi"diyor sürekli. Nasıl çözebilirim?
Çözüm X X XERTION 1 Şubat 2025 Onaylı değildir, 18 yaşından küçüksen de tonla gereksiz doğrulamayla uğraşman gerek.
Mc_Tuto Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Şubat 2025 #2 615069 dedi: Papara kartımla Steam'dan bir oyun almaya çalıştığımda "banka tarafından reddedildi"diyor sürekli. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Papara hesabınız onaylı değildir. Artı 0 Eksi
615069 dedi: Papara kartımla Steam'dan bir oyun almaya çalıştığımda "banka tarafından reddedildi"diyor sürekli. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Papara hesabınız onaylı değildir.
X XERTION Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 Onaylı değildir, 18 yaşından küçüksen de tonla gereksiz doğrulamayla uğraşman gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 6 615069 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 543 1 Şubat 2025 #4 Mc_Tuto dedi: Papara hesabınız onaylı değildir. Genişletmek için tıkla... Çok saçma şahsen. Diğer kartlarla alabileceğime eminim bir tek Papara'da çıkıyor bu sorun. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mc_Tuto dedi: Papara hesabınız onaylı değildir. Genişletmek için tıkla... Çok saçma şahsen. Diğer kartlarla alabileceğime eminim bir tek Papara'da çıkıyor bu sorun. Teşekkürler.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 1 Şubat 2025 #5 615069 dedi: Papara kartımla Steam'dan bir oyun almaya çalıştığımda "banka tarafından reddedildi"diyor sürekli. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabını doğrulamadığın sürece internette alışveriş yapamıyorsun, fotoğraflı kimliğe sahip olmadığım için doğrulayamıyorum ben de . Artı 1 Eksi
615069 dedi: Papara kartımla Steam'dan bir oyun almaya çalıştığımda "banka tarafından reddedildi"diyor sürekli. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabını doğrulamadığın sürece internette alışveriş yapamıyorsun, fotoğraflı kimliğe sahip olmadığım için doğrulayamıyorum ben de .
KS KS 6 615069 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 543 1 Şubat 2025 #6 doiya dedi: Hesabını doğrulamadığın sürece internette alışveriş yapamıyorsun, fotoğraflı kimliğe sahip olmadığım için doğrulayamıyorum ben de . Genişletmek için tıkla... Normalde yapıyordum ben hocam ama Steam dolara geçtiği için olmuyor sanırsam. Artı 0 Eksi
doiya dedi: Hesabını doğrulamadığın sürece internette alışveriş yapamıyorsun, fotoğraflı kimliğe sahip olmadığım için doğrulayamıyorum ben de . Genişletmek için tıkla... Normalde yapıyordum ben hocam ama Steam dolara geçtiği için olmuyor sanırsam.
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 1 Şubat 2025 #7 615069 dedi: Papara kartımla Steam'dan bir oyun almaya çalıştığımda "banka tarafından reddedildi"diyor sürekli. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraflı kimliğinle hesabını doğrulamazsan, internet işlemlerinden faydalanamazsın. Yeni yasayla gelmiş bir şey bu maalesef. Artı 0 Eksi
615069 dedi: Papara kartımla Steam'dan bir oyun almaya çalıştığımda "banka tarafından reddedildi"diyor sürekli. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraflı kimliğinle hesabını doğrulamazsan, internet işlemlerinden faydalanamazsın. Yeni yasayla gelmiş bir şey bu maalesef.
X XERTION Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #8 615069 dedi: Normalde yapıyordum ben hocam ama steam dolara geçtiği için olmuyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yeni mevzuat gereği hesabını doğrulamayan kişiler internet alışverişi yapamıyor. Diğer kartlar derken hocam? ben de aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
615069 dedi: Normalde yapıyordum ben hocam ama steam dolara geçtiği için olmuyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yeni mevzuat gereği hesabını doğrulamayan kişiler internet alışverişi yapamıyor. Diğer kartlar derken hocam? ben de aynı sorunu yaşıyorum.
jrurahera Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 402 Yer İstanbul 1 Şubat 2025 #9 doiya dedi: Hesabını doğrulamadığın sürece internette alışveriş yapamıyorsun, fotoğraflı kimliğe sahip olmadığım için doğrulayamıyorum ben de . Genişletmek için tıkla... Benim de fotoğraflı kimliğim yoktu, eski T.C kimliğine sahiptim ve olmuştu. Artı 0 Eksi
doiya dedi: Hesabını doğrulamadığın sürece internette alışveriş yapamıyorsun, fotoğraflı kimliğe sahip olmadığım için doğrulayamıyorum ben de . Genişletmek için tıkla... Benim de fotoğraflı kimliğim yoktu, eski T.C kimliğine sahiptim ve olmuştu.
KS KS 6 615069 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 543 1 Şubat 2025 #10 XERTION dedi: Yeni mevzuat gereği hesabını doğrulamayan kişiler internet alışverişi yapamıyor. Diğer kartlar derken hocam? ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni mevzuat geldiğini bilmiyordum hocam. Ne zaman geldi? Artı 0 Eksi
XERTION dedi: Yeni mevzuat gereği hesabını doğrulamayan kişiler internet alışverişi yapamıyor. Diğer kartlar derken hocam? ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni mevzuat geldiğini bilmiyordum hocam. Ne zaman geldi?