Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Papara'ya para yükledim sonra sanal kart kurdum ama şu an arkadaşıma transfer yapamıyorum.
Çözüm AzPişmişKöfte 7 Temmuz 2022 Deniz d dedi: Hocam sanal kart kurdum. Genişletmek için tıkla... Black kart gerekiyor sanal kart olmuyor.
Deniz d dedi: Hocam sanal kart kurdum. Genişletmek için tıkla... Black kart gerekiyor sanal kart olmuyor.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Temmuz 2022 #2 Hata mesajı mı veriyor? Artı 0 Eksi
MetCorleone Megapat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #3 Deniz d dedi: Papara'ya para yükledim sonra sanal kart kurdum ama şu an arkadaşıma transfer yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Transfer limitin bitmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Deniz d dedi: Papara'ya para yükledim sonra sanal kart kurdum ama şu an arkadaşıma transfer yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Transfer limitin bitmiş olabilir.
X xxlaren Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 Papara Lite ise transfer yapamazsın Papara Black kart gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #5 xxlaren dedi: Papara Lite ise transfer yapamazsın Papara Black kart gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart kurdum. Artı 0 Eksi
xxlaren dedi: Papara Lite ise transfer yapamazsın Papara Black kart gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart kurdum.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 7 Temmuz 2022 #6 Deniz d dedi: Hocam sanal kart kurdum. Genişletmek için tıkla... Black kart gerekiyor sanal kart olmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Deniz d dedi: Hocam sanal kart kurdum. Genişletmek için tıkla... Black kart gerekiyor sanal kart olmuyor.
KS KS Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #7 AzPişmişKöfte dedi: Black kart gerekiyor sanal kart olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki Black kart istesem ben görebilir miyim kart gelmeden uygulamada kartı. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte dedi: Black kart gerekiyor sanal kart olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki Black kart istesem ben görebilir miyim kart gelmeden uygulamada kartı.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 7 Temmuz 2022 #8 Uygulamada kart görmekten kastınız ne? Kart elinize geçecek daha sonra doğrulama yapacaksınız sonra hesabınız onaylanacak. Artı 0 Eksi
Uygulamada kart görmekten kastınız ne? Kart elinize geçecek daha sonra doğrulama yapacaksınız sonra hesabınız onaylanacak.
KS KS Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #9 AzPişmişKöfte dedi: Uygulamada kart görmekten kastınız ne? Kart elinize geçecek daha sonra doğrulama yapacaksınız sonra hesabınız onaylanacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. AzPişmişKöfte dedi: Uygulamada kart görmekten kastınız ne? Kart elinize geçecek daha sonra doğrulama yapacaksınız sonra hesabınız onaylanacak. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benden istese yollanırmı. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte dedi: Uygulamada kart görmekten kastınız ne? Kart elinize geçecek daha sonra doğrulama yapacaksınız sonra hesabınız onaylanacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. AzPişmişKöfte dedi: Uygulamada kart görmekten kastınız ne? Kart elinize geçecek daha sonra doğrulama yapacaksınız sonra hesabınız onaylanacak. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benden istese yollanırmı.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 7 Temmuz 2022 #10 Kim sizden ne isteyecek? Lütfen cümlelerinizi daha anlaşılır bir şekilde yazın. Artı 0 Eksi