Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Papara'ya para yükledim sonra sanal kart kurdum ama şu an arkadaşıma transfer yapamıyorum.
Çözüm AzPişmişKöfte 7 Temmuz 2022 Deniz d dedi: Hocam sanal kart kurdum. Genişletmek için tıkla... Black kart gerekiyor sanal kart olmuyor.
Deniz d dedi: Hocam sanal kart kurdum. Genişletmek için tıkla... Black kart gerekiyor sanal kart olmuyor.
KS KS Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #11 AzPişmişKöfte dedi: Kim sizden ne isteyecek? Lütfen cümlelerinizi daha anlaşılır bir şekilde yazın. Genişletmek için tıkla... Para isteyecek numaradan. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte dedi: Kim sizden ne isteyecek? Lütfen cümlelerinizi daha anlaşılır bir şekilde yazın. Genişletmek için tıkla... Para isteyecek numaradan.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 7 Temmuz 2022 #12 Numaradan para istemek ne demek? Kart elinize geçince siz para transferi yapabileceksiniz başka türlü yolu yok. Artı 0 Eksi
Numaradan para istemek ne demek? Kart elinize geçince siz para transferi yapabileceksiniz başka türlü yolu yok.