C Chuck Schuldiner1 Zeptopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar Papara şu an olan olaylar yüzünden kullanılabilir mi bilmiyorum. Papara'ya ATM'den para atıp Steam'de kullanabilir miyim, deneyen var mı?
Arkadaşlar Papara şu an olan olaylar yüzünden kullanılabilir mi bilmiyorum. Papara'ya ATM'den para atıp Steam'de kullanabilir miyim, deneyen var mı?
mavioyun Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Haziran 2025 #2 Yanlış bilgi Kullanılır. Fakat Papara şu an kayyumda diye biliyorum para yükleyemezsin. Biri sana IBAN'dan atsın. Artı -1 Eksi
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2025 #3 Yanlış bilgi mavioyun dedi: Kullanılır. Fakat Papara şu an kayyumda diye biliyorum para yükleyemezsin. Biri sana IBAN'dan atsın. Genişletmek için tıkla... Para yükleme ve çekme işlemlerinde sıkıntı yok. Ama fiziksel ödemelerde kullanılamıyor. Artı -1 Eksi
mavioyun dedi: Kullanılır. Fakat Papara şu an kayyumda diye biliyorum para yükleyemezsin. Biri sana IBAN'dan atsın. Genişletmek için tıkla... Para yükleme ve çekme işlemlerinde sıkıntı yok. Ama fiziksel ödemelerde kullanılamıyor.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 3 Haziran 2025 #4 Vulture9 dedi: Para yükleme ve çekme işlemlerinde sıkıntı yok. Ama fiziksel ödemelerde kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Daha bugün 500 tl harcadım. 200 temassız 300 sanal ortamda. Nasıl ödenmiyor? Artı 0 Eksi
Vulture9 dedi: Para yükleme ve çekme işlemlerinde sıkıntı yok. Ama fiziksel ödemelerde kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Daha bugün 500 tl harcadım. 200 temassız 300 sanal ortamda. Nasıl ödenmiyor?
mavioyun Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Haziran 2025 #5 Vınnnn dedi: Daha bugün 500 TL harcadım. 200 temassız 300 sanal ortamda. Nasıl ödenmiyor? Genişletmek için tıkla... Ödemeler limiti var ödemeler serbest para yatıramıyorsunuz tabii kayyum kaltıysa başka. Vulture9 dedi: Para yükleme ve çekme işlemlerinde sıkıntı yok. Ama fiziksel ödemelerde kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Fiziksel ve sanalda serbest sadece limit var daha yeni denedim. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Daha bugün 500 TL harcadım. 200 temassız 300 sanal ortamda. Nasıl ödenmiyor? Genişletmek için tıkla... Ödemeler limiti var ödemeler serbest para yatıramıyorsunuz tabii kayyum kaltıysa başka. Vulture9 dedi: Para yükleme ve çekme işlemlerinde sıkıntı yok. Ama fiziksel ödemelerde kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Fiziksel ve sanalda serbest sadece limit var daha yeni denedim.
F Fatih_42 Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #6 Bugün hem para yatırdım hem İyzicio üzerinden alışveriş yaptım hem de Steam'e para attım. Artı 0 Eksi