Papara kartımı kullanmak istiyorum, ancak Steam & Valorant'ta hata veriyor. Valorant'ta direkt "Bir sorunla karşılaştık." diyor. Steam'de ise "Kartınız bloke olmuş olabilir." diyor. Ancak kartı hiç ellemedim. Google'dan Papara'ya girmeye çalıştığımda ise beyaz ekranda takılı kalıyor. Başka tarayıcılardan da denedim. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Papara kartımı kullanmak istiyorum, ancak Steam & Valorant'ta hata veriyor. Valorant'ta direkt "bir sorunla karşılaştık." diyor. Steam'de ise "kartınız bloke olmuş olabilir." diyor. Ancak kartı hiç ellemedim. Google'dan Papara'ya girmeye çalıştığımda ise beyaz ekranda takılı kalıyor. Başka tarayıcılardan da denedim. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Papara kartımı kullanmak istiyorum, ancak Steam & Valorant'ta hata veriyor. Valorant'ta direkt "Bir sorunla karşılaştık." diyor. Steam'de ise "Kartınız bloke olmuş olabilir." diyor. Ancak kartı hiç ellemedim. Google'dan Papara'ya girmeye çalıştığımda ise beyaz ekranda takılı kalıyor. Başka tarayıcılardan da denedim. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Hocam reşit değilseniz 25 Ocak'da gelen yeni kurala göre "18 yaşın altındakiler internette alışveriş yapamaz" diye bir madde eklendi. Bunu tüm firmalar yavaş yavaş uyguluyorlar. En son Hadi daha bu kurala geçmedi diye biliyorum.
Hocam reşit değilseniz 25 Ocak'da gelen yeni kurala göre "18 yaşın altındakiler internette alışveriş yapamaz" diye bir madde eklendi. Bunu tüm firmalar yavaş yavaş uyguluyorlar. En son hadi daha bu kurala geçmedi diye biliyorum.