Papara ile Xbox Game Pass PC alınabiliyor mu?

demo11

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç ay önce EA Play almaya çalışmıştım Papara ile ön ödemeli olduğu için sıkıntı çıkmıştı. Aynı sorun Xbox Game Pass'de de çıkar mı?

Paparanın normal bir karttan hiçbir farkı yok. Sadece kredi çekemzsin (borçlanmasın) yanş X box dahil her yerde geçerlidir.
Öyle ama ön ödemeli bir kart sonuçta o yüzden alışveriş yapamamıştım EA PLAY için.

Öyle ama ön ödemeli bir kart sonuçta o yüzden alışveriş yapamamıştım EA PLAY için.

Ön ödemeli kart, kartındaki para kadar harcama yapabilirsin demek. Her yerden alışveriş yapabilirsin. İddia falan olmuyor sadece diye biliyorum.

Ön ödemeli kart, kartındaki para kadar harcama yapabilirsin demek. Her yerden alışveriş yapabilirsin. İddia falan olmuyor sadece diye biliyorum.
Evet dediğiniz gibi ama aldığım hata EA PLAY'i ön ödemeli kartla satın alamazsınız yönündeydi. O yüzden bu konuyu açtım sonuçta yakın firmalar.

Evet dediğiniz gibi ama aldığım hata EA PLAY'i ön ödemeli kartla satın alamazsınız yönündeydi. O yüzden bu konuyu açtım sonuçta yakın firmalar.

Hocam kart Papara Black Card değil mi? Sanırım Black olması lazım. Kimlik doğrulama falan da gerekebilir.

Hocam kart Papara Black Card değil mi? Sanırım Black olması lazım. Kimlik doğrulama falan da gerekebilir.
Evet Black Card. Kimlik falan da doğruladım her şeyi etkinleştirilik ama olmamıştı o zaman bende düz bir kredi kartından almak zorunda kalmıştım.
Eğer aynı şekilde sorun olur mu diye düşünen arkadaşlar olursa diye güncelliyorum. Hiçbir sorun çıkmadan alabildim.

Son düzenleme:
Nasıl en ucuz böyle oluyor? Direk papara XBOX da kullanılabiliyor olmalı ben kendi kartımı kaydettim. Aylık 29.90, 3 ay alıp olası zamlardan kendinizi koruyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…