2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 26 Haziran 2021 #11 Papara cidden ücretsiz mi herhangi bir ücret almıyorlarsa Papara çalışanları nasıl para kazanıyor. Babasının hayrına yapmıyorlardır.
Papara cidden ücretsiz mi herhangi bir ücret almıyorlarsa Papara çalışanları nasıl para kazanıyor. Babasının hayrına yapmıyorlardır.
MAG Kilopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #12 Emre SÜRER dedi: Evet yarıfiyat ama şuan papara'nın uygulamasında haziran ayına kadar yazıyor. Şuan haziran ayındayız. Temmuz ayına geçelim o zaman bakın. Eğer kampanyanın süresi uzatılırsa alın. Genişletmek için tıkla... Eylül'e güncellemisler hocam.
Emre SÜRER dedi: Evet yarıfiyat ama şuan papara'nın uygulamasında haziran ayına kadar yazıyor. Şuan haziran ayındayız. Temmuz ayına geçelim o zaman bakın. Eğer kampanyanın süresi uzatılırsa alın. Genişletmek için tıkla... Eylül'e güncellemisler hocam.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2021 #13 MAG dedi: Eylül'e güncellemisler hocam. Genişletmek için tıkla... Edit kısmında yazıyor : )
G Goztepeli__ Decapat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 8 16 Eylül 2021 #14 Ödemeyi paparadan mı yapıyoruz arkadaşlar ?bende kartı yok uygulama şeklinde var ?
P polipotter Yoctopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #15 MAG dedi: Ben her ay 5 TL ödüyorum cashback ile. Genişletmek için tıkla... Hangi site üzerinden ödeme yapıyosun? Ben iPhone kullanıyorum ve Apple'ın ödeme yaptığı gözüktügü için faydalanamıyorum Cashback'ten.
MAG dedi: Ben her ay 5 TL ödüyorum cashback ile. Genişletmek için tıkla... Hangi site üzerinden ödeme yapıyosun? Ben iPhone kullanıyorum ve Apple'ın ödeme yaptığı gözüktügü için faydalanamıyorum Cashback'ten.
Y Yeahhhhhh Picopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #16 260112 dedi: Papara cidden ücretsiz mi herhangi bir ücret almıyorlarsa Papara çalışanları nasıl para kazanıyor. Babasının hayrına yapmıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Hocam cashback markalarla anlasmadan para kazaniyorlar ve atmden cekme ve yatirma ucreti aliyor aylik 5 islemden sonra.
260112 dedi: Papara cidden ücretsiz mi herhangi bir ücret almıyorlarsa Papara çalışanları nasıl para kazanıyor. Babasının hayrına yapmıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Hocam cashback markalarla anlasmadan para kazaniyorlar ve atmden cekme ve yatirma ucreti aliyor aylik 5 islemden sonra.