Papara ile yüksek meblağlı şeyler alınır mı?

hatingus

Hectopat
Daha fazla  
Şimdiki telefonum artık idare etmemeye başladı gereksiz yere yeniden başlıyor. S5610 kullanıyorum. Yeni telefon almanın vakti geldiği için Papara Card sipariş ettim. Banka kartı neden kullanmıyorsun derseniz yaşım 14 ve ailemdeki kimse kart kullanmıyor kart çıkartmaya da ikna edemedim.
Mi5s almayı planlıyorum. Hepsiburada'dan alacağım. Bunu sormamın sebebi küçümsemem. Banka olmadığı için içimde böyle bir his oluştu. Alanlara neden aldığını sorduğumda para aktarımı (Papara'lar arası para aktarımı çok hızlı anında para aktarılıyor) ve küçük eşyalar almak için olduğunu söylediler. Ben ise 1500 liralık bir ürün almak istiyorum. Sizce Papara'dan yüksek meblağlı şeyler alınır mı? Ve ilk İnternet alışverişim olacak önerilerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki böyle birşey olabilir. Papara Card ile gelen sözleşmeyi imzaladığınzda kartınızı kapıdan alıyorsunuz. Kartı hangi Papara hesabından aldıysanız o hesaba kart bilgilerini yazarak doğrulatıyorsunuz ve kartınız anında aktif oluyor. Normalde ininal gibi adınıza çıkmayan direk hazır aldığınız kartlarda internette 3d secure ile kullanmak için 48 saat beklemeniz gerekiyor (bunun temel sebebi de ING Bank ile çalışmaları) fakat Papara Card'da böyle bir durum söz konusu değil. Sebebi ise Papara'nın kendi sistemini kullanıyor olmasıdır. Kartınızı hesaba ne zaman tanımlarsanız o zaman aktif olur. Kart adınıza özel çıktığı için sadece o hesapta aktifleştirilebildiğini unutmayın. Asıl soruya gelirsek kartı tanımladığınızda banka havalesi/eft için 250.000 TL ve ATM yüklemeleri için de 2.000 TL aylık limitiniz oluyor. Ayrıca hepsiburada 3d secure ile ödeme aldığı için atm üzerinden papara hesabınıza yatıracağınız 1.500 TL yi de gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsunuz. Ayrıca güvenlik sebeplerinden dolayı BDDK talimatı ile 3d secure ile ödeme yapılmayan hiçbir siteden alış-veriş yapamazsınız. Zaten Türkiye'nin önde gelen alış-veriş siteleri de 3d secure ile ödeme alıyor bu konda da rahat olabilirsiniz. Unutmayın ki Papara Card bir ön ödemeli karttır. Bu yüzden taksitlendirme söz konusu değildir.

İyi günler dilerim.

Teşekkürler.
4 Ekim'de sipariş etmiştim hala gelmesini bekliyorum. Twitter'dan da mesaj attım yanlış yere kargolamışlar.

Papara 3d secure sistemi kesinlikle düzgün çalışmıyor. 2 gündür bir siteden alışveriş için kart bilgilerini girdiğim zaman banka yanıt vermiyor gibi hatalar alıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanmak çok zor. Sistemi bir rayına oturtmaları gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı