Myhtril Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 71 10 Kasım 2020 #11 Kokona Shiki dedi: Evet biliyorum o olayı ama yasa dışı diyince başka şeyler geldi aklıma. Sistemin çöktüğünü hiç görmedim kullandığım süre zarfı boyunca. Genişletmek için tıkla... Şu an mesela uygulamaya girilemiyor siteye de girilemiyor.
Kokona Shiki dedi: Evet biliyorum o olayı ama yasa dışı diyince başka şeyler geldi aklıma. Sistemin çöktüğünü hiç görmedim kullandığım süre zarfı boyunca. Genişletmek için tıkla... Şu an mesela uygulamaya girilemiyor siteye de girilemiyor.
C Cem Cesur Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #12 Myhtril dedi: Şu an mesela uygulamaya girilemiyor siteye de girilemiyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya giriliyor.
Myhtril dedi: Şu an mesela uygulamaya girilemiyor siteye de girilemiyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya giriliyor.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 10 Kasım 2020 #13 Problem olmaz.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #14 Kokona Shiki dedi: Yasa dışı işlerde kullanıldığını ilk kez sizden duyuyorum. Sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Evet kullanılıyor. Yakında papara da patlar demedi demeyin.
Kokona Shiki dedi: Yasa dışı işlerde kullanıldığını ilk kez sizden duyuyorum. Sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Evet kullanılıyor. Yakında papara da patlar demedi demeyin.