Kaan Suna Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 196 26 Aralık 2020 #11 TeknoFix29 dedi: Hocam Papara'nın yanına bir Enpara alın. Havale ve EFT ücretsiz zaten. Hemen parayı ücretsiz atıyorum 1 dakika sonra hesabıma geçiyor. Genişletmek için tıkla... Harika ikili. Kesinlikle tavsiye ederim. Paparada fazla para tutmadığım için sürekli para gezdiriyorum ikisi arasında.
TeknoFix29 dedi: Hocam Papara'nın yanına bir Enpara alın. Havale ve EFT ücretsiz zaten. Hemen parayı ücretsiz atıyorum 1 dakika sonra hesabıma geçiyor. Genişletmek için tıkla... Harika ikili. Kesinlikle tavsiye ederim. Paparada fazla para tutmadığım için sürekli para gezdiriyorum ikisi arasında.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Aralık 2020 #12 Kaan Suna dedi: Harika ikili. Kesinlikle tavsiye ederim. Paparada fazla para tutmadığım için sürekli para gezdiriyorum ikisi arasında. Genişletmek için tıkla... Aynen kesinlikle ikisi harika. Harcamayı genelde Papara kart ile yapıyorum temassız sayesinde. Papara'ya para atarken hiç ATM ile uğraşmayıp direk mobil uygulamadan atıyorum. 1 dakika içinde hesaba geçiyor.
Kaan Suna dedi: Harika ikili. Kesinlikle tavsiye ederim. Paparada fazla para tutmadığım için sürekli para gezdiriyorum ikisi arasında. Genişletmek için tıkla... Aynen kesinlikle ikisi harika. Harcamayı genelde Papara kart ile yapıyorum temassız sayesinde. Papara'ya para atarken hiç ATM ile uğraşmayıp direk mobil uygulamadan atıyorum. 1 dakika içinde hesaba geçiyor.