AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 845 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Herkese merhaba, kartım bulunduğum ilin PTT şubesine geldi ama bir türlü dağıtıma çıkarmadılar. PTT'nin şubesine gidip alma şansım var mı?
Herkese merhaba, kartım bulunduğum ilin PTT şubesine geldi ama bir türlü dağıtıma çıkarmadılar. PTT'nin şubesine gidip alma şansım var mı?
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 1 Şubat 2024 #2 Şubeyi arayıp sorun hocam bazen dağıtımda diyorlar ya da araca yükleniyor deyip vermiyorlar.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 845 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 Phomeus dedi: Şubeyi arayıp sorun hocam bazen dağıtımda diyorlar ya da araca yükleniyor deyip vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim sözleşmem orada mıdır ben kartı sözleşmeli hesaba geçmek için almıştım.
Phomeus dedi: Şubeyi arayıp sorun hocam bazen dağıtımda diyorlar ya da araca yükleniyor deyip vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim sözleşmem orada mıdır ben kartı sözleşmeli hesaba geçmek için almıştım.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 1 Şubat 2024 #4 AegisNMA dedi: Hocam peki benim sözleşmem orada mıdır ben kartı sözleşmeli hesaba geçmek için almıştım. Genişletmek için tıkla... Gerçi kartlar postacılar ile yollanıyordu belki gitseniz bile sözleşmeden dolayı alamayabilirsiniz hocam.
AegisNMA dedi: Hocam peki benim sözleşmem orada mıdır ben kartı sözleşmeli hesaba geçmek için almıştım. Genişletmek için tıkla... Gerçi kartlar postacılar ile yollanıyordu belki gitseniz bile sözleşmeden dolayı alamayabilirsiniz hocam.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 845 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #5 Phomeus dedi: Gerçi kartlar postacılar ile yollanıyordu belki gitseniz bile sözleşmeden dolayı alamayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım ama sözleşmeyi göndermemişler 13 yaş altında olduğum için olabilir mi?
Phomeus dedi: Gerçi kartlar postacılar ile yollanıyordu belki gitseniz bile sözleşmeden dolayı alamayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım ama sözleşmeyi göndermemişler 13 yaş altında olduğum için olabilir mi?
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 1 Şubat 2024 #6 AegisNMA dedi: Hocam aldım ama sözleşmeyi göndermemişler 13 yaş altında olduğum için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 18 yaş altı velinizin onayı gerekiyor diye biliyorum.
AegisNMA dedi: Hocam aldım ama sözleşmeyi göndermemişler 13 yaş altında olduğum için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 18 yaş altı velinizin onayı gerekiyor diye biliyorum.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 845 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #7 Phomeus dedi: 18 yaş altı velinizin onayı gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam veli onayı var sözleşme göndermemişler.
Phomeus dedi: 18 yaş altı velinizin onayı gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam veli onayı var sözleşme göndermemişler.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 1 Şubat 2024 #8 AegisNMA dedi: Hocam veli onayı var sözleşme göndermemişler. Genişletmek için tıkla... Papara ile konuştunuz mu peki veli onayınız varsa sıkıntı olmaması lazım.
AegisNMA dedi: Hocam veli onayı var sözleşme göndermemişler. Genişletmek için tıkla... Papara ile konuştunuz mu peki veli onayınız varsa sıkıntı olmaması lazım.