Papara kapandı mı?

Papara'ya iade tutarım yattı bu arada, yanlış bilgi vermişsin.

Merhaba, evet dogru bazi kullanicilarin alisveris iadesi yapilmis benim iadem yapilmadi ama sizin icin iade kac gunde hesaba yansidi ve iadenizi ne zaman kabul edildi? Kapanma karari once simi sonra si mi?

Merhaba, evet dogru bazi kullanicilarin alisveris iadesi yapilmis benim iadem yapilmadi ama sizin icin iade kac gunde hesaba yansidi ve iadenizi ne zaman kabul edildi? Kapanma karari once simi sonra si mi?

Kapandıktan sonra iade kabul edildi, iadem ise birkaç gün içinde hesaba yattı. En fazla 3 gün diyebilirim. Umarım senin iaden de yatar :/

Kapandıktan sonra iade kabul edildi, iadem ise birkaç gün içinde hesaba yattı. En fazla 3 gün diyebilirim. Umarım senin iaden de yatar :/

İadem ayin 1'inde kabul edildi benim ayni gunde Hepsiburada musteri hizmetleri ile konustum 3 gun sonra cevap verdiler 5-7 gun beklemem lazim denildi 5 gun oldu simdi ortada iade yok

Yil basina kadar Papara iadeleri yapmazsa ininal gibi olacak galiba onlar 8 ay sonra bile herhangi bir gelisme hakkinda haber vermediler milletin parasinada coktuler resmen.

Son düzenleme:

Benim de hepsiburadaydı bu arada, Hepsipay'e aktarın dedim ısrarla. Yok yapmadılar.

Benim de hepsiburadaydı bu arada, Hepsipay'e aktarın dedim ısrarla. Yok yapmadılar.

Bende oyle dedim kabul etmediler kart kaynakli talimat oldugu icin islem onlardan cikmis durumda 5-7 gun bekleyin bu sure gectikten sonra iade yatmaz ise tekrar ulasin dediler bugün yatmaz ise tekrar yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…