kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 577 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Sipariş verdiğimin ertesi günü kuryeye verilecekti ama şu olaylardan sonra acaba kart sipariş olmuyor mu? Onaylandı kart ama.
Sipariş verdiğimin ertesi günü kuryeye verilecekti ama şu olaylardan sonra acaba kart sipariş olmuyor mu? Onaylandı kart ama.
aliosmncmnt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2025 #2 kavun35 dedi: Sipariş verdiğimin ertesi günü kuryeye verilecekti ama şu olaylardan sonra acaba kart sipariş olmuyor mu? Onaylandı kart ama. Genişletmek için tıkla... Papara'dan medet ummayın şu olaylardan sonra. Farklı kartlara yönelin.
kavun35 dedi: Sipariş verdiğimin ertesi günü kuryeye verilecekti ama şu olaylardan sonra acaba kart sipariş olmuyor mu? Onaylandı kart ama. Genişletmek için tıkla... Papara'dan medet ummayın şu olaylardan sonra. Farklı kartlara yönelin.
SmileeFate Kilopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 667 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Monitör: AOC 2260WG5 75Hz Anakart: MSI MPG Z490 Gaming Plus İşlemci: Intel(R) Core(TM) Intel i5-10600 Sıvı Soğutma: Lian Li Galahad 240 Ekran Kartı: PNY GeForce RTX 4060 Ti 8GB Bellek: XPG Gammix D30 (2X8) 3200Mhz CL16 Depolama: 1+1 TB HDD - Adata Su630 240 GB - Kioxia 1 TB SSD Ekipman: Logitech G PRO X 7.1 - Corsair K55 RGB PRO️️ - Bloody V7 - Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 kavun35 dedi: Sipariş verdiğimin ertesi günü kuryeye verilecekti ama şu olaylardan sonra acaba kart sipariş olmuyor mu? Onaylandı kart ama. Genişletmek için tıkla... Kart siparişleri açık, belki kuryeye verilmiş ama sisteme düşmemiş olunabilir. Siz en iyisi destek merkezi ile iletişime geçin.
kavun35 dedi: Sipariş verdiğimin ertesi günü kuryeye verilecekti ama şu olaylardan sonra acaba kart sipariş olmuyor mu? Onaylandı kart ama. Genişletmek için tıkla... Kart siparişleri açık, belki kuryeye verilmiş ama sisteme düşmemiş olunabilir. Siz en iyisi destek merkezi ile iletişime geçin.
kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 577 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 aliosmncmnt dedi: Papara'dan medet ummayın şu olaylardan sonra. Farklı kartlara yönelin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl iptal edeceğiz bunu. Kartı sipariş ettim ama.
aliosmncmnt dedi: Papara'dan medet ummayın şu olaylardan sonra. Farklı kartlara yönelin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl iptal edeceğiz bunu. Kartı sipariş ettim ama.
aliosmncmnt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2025 #5 kavun35 dedi: Hocam nasıl iptal edeceğiz bunu. Kartı sipariş ettim ama. Genişletmek için tıkla... İptal etmeseniz de olur, önemli bir şey değil.
kavun35 dedi: Hocam nasıl iptal edeceğiz bunu. Kartı sipariş ettim ama. Genişletmek için tıkla... İptal etmeseniz de olur, önemli bir şey değil.
L lyhsteria Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #6 En son yeni kayıt alınmıyordu. Belki yeni kart da verilmiyordur. Desteğe sormakta fayda var.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.304 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 12 Haziran 2025 #7 Kuryeye verilmesi demek 2 günde size gelecek demek değil!! En etken 7-10 gün.
aliosmncmnt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2025 #8 ibo4techno dedi: Kuryeye verilmesi demek 2 günde size gelecek demek değil! En etken 7-10 gün. Genişletmek için tıkla... HepsiJet'le kargoya veriyorlar ilk iş gününde genelde 2-3 günde ulaşıyor.
ibo4techno dedi: Kuryeye verilmesi demek 2 günde size gelecek demek değil! En etken 7-10 gün. Genişletmek için tıkla... HepsiJet'le kargoya veriyorlar ilk iş gününde genelde 2-3 günde ulaşıyor.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.304 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 12 Haziran 2025 #9 aliosmncmnt dedi: HepsiJet'le kargoya veriyorlar ilk iş gününde genelde 2-3 günde ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ben kurye şirketi diye düşündüm.. 2 hafta bekleyenler oluyor... Bu kumar para aklama olayları.. Borsaların dondurulması kontrol edilmesi. Geçici kısıtlama.. Günlük para cekme kısıtlaması varken Papara bulaşmayın!!
aliosmncmnt dedi: HepsiJet'le kargoya veriyorlar ilk iş gününde genelde 2-3 günde ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ben kurye şirketi diye düşündüm.. 2 hafta bekleyenler oluyor... Bu kumar para aklama olayları.. Borsaların dondurulması kontrol edilmesi. Geçici kısıtlama.. Günlük para cekme kısıtlaması varken Papara bulaşmayın!!
aliosmncmnt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2025 #10 ibo4techno dedi: Ben kurye şirketi diye düşündüm. 2 hafta bekleyenler oluyor... Bu kumar para aklama olayları. Borsaların dondurulması kontrol edilmesi. Geçici kısıtlama. Günlük para cekme kısıtlaması varken. Papara bulaşmayın! Genişletmek için tıkla... Bence de ilk fırsatta insanların kalan parasını nakit olarak çekip ilişiğini bitirmesi gerekiyor. Ben son kuruşuma kadar kalam parayı kullandım.
ibo4techno dedi: Ben kurye şirketi diye düşündüm. 2 hafta bekleyenler oluyor... Bu kumar para aklama olayları. Borsaların dondurulması kontrol edilmesi. Geçici kısıtlama. Günlük para cekme kısıtlaması varken. Papara bulaşmayın! Genişletmek için tıkla... Bence de ilk fırsatta insanların kalan parasını nakit olarak çekip ilişiğini bitirmesi gerekiyor. Ben son kuruşuma kadar kalam parayı kullandım.