CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 12 Kasım 2022 #11 Cptn.Price dedi: Nasıl yapılıyor hocam bayağı araştırmıştım vaktinde çözüm bulamadım komisyon sorun değil. Genişletmek için tıkla... Yeni eklendi eskiden yoktu. Direkt yatır kısmına gidip yatırabiliyorsunuz.
Cptn.Price dedi: Nasıl yapılıyor hocam bayağı araştırmıştım vaktinde çözüm bulamadım komisyon sorun değil. Genişletmek için tıkla... Yeni eklendi eskiden yoktu. Direkt yatır kısmına gidip yatırabiliyorsunuz.
M MaxDecimus Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 565 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #12 MaxDecimus dedi: Papara uygulamasından baktım şimdi. ATM'den para çekme tutar limitinin yanında çarpı işareti var, yani nakit çekilemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak bu iş? Hiç nakit çekemeyecek miyim?
MaxDecimus dedi: Papara uygulamasından baktım şimdi. ATM'den para çekme tutar limitinin yanında çarpı işareti var, yani nakit çekilemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak bu iş? Hiç nakit çekemeyecek miyim?
Bellatrixx Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #13 MaxDecimus dedi: Nasıl olacak bu iş? Hiç nakit çekemeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... Para çekebilmek için Papara Card olması lazım sanırım.
MaxDecimus dedi: Nasıl olacak bu iş? Hiç nakit çekemeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... Para çekebilmek için Papara Card olması lazım sanırım.
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 12 Kasım 2022 #14 Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para çekmek tamamen ücretsizdir. Akbank dışındaki bankalardan yapılan para çekme işlemlerinde %1+1 TL işlem ücreti uygulanır ve Papara hesabından tahsil edilir. https://www.papara.com/faq/#!/para-cekme/atmden-papara-card-ile-para-cekmek-ucretli-mi
Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para çekmek tamamen ücretsizdir. Akbank dışındaki bankalardan yapılan para çekme işlemlerinde %1+1 TL işlem ücreti uygulanır ve Papara hesabından tahsil edilir. https://www.papara.com/faq/#!/para-cekme/atmden-papara-card-ile-para-cekmek-ucretli-mi