4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 29 Ocak 2023 #11 Donkobus dedi: Papara'daki parayı başka bankaya gönderemiyor muyum? İlla nakit çekip diğer bankaya mı yatırmam gerekiyor yani? Genişletmek için tıkla... Gönderebiliyorsunuz hocam ama gönderdiğiniz hesabın da sizin olması gerekiyor diye biliyorum emin değilim ama
Donkobus dedi: Papara'daki parayı başka bankaya gönderemiyor muyum? İlla nakit çekip diğer bankaya mı yatırmam gerekiyor yani? Genişletmek için tıkla... Gönderebiliyorsunuz hocam ama gönderdiğiniz hesabın da sizin olması gerekiyor diye biliyorum emin değilim ama
Darkkandadr Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #12 Donkobus dedi: Paparadaki parayı başka bankaya gönderemiyor muyum? İlla nakit çekip diğer bankaya mı yatırmam gerekiyor yani? Genişletmek için tıkla... Gönderebiliyorsun kendi hesabına da başkasının hesabına da.
Donkobus dedi: Paparadaki parayı başka bankaya gönderemiyor muyum? İlla nakit çekip diğer bankaya mı yatırmam gerekiyor yani? Genişletmek için tıkla... Gönderebiliyorsun kendi hesabına da başkasının hesabına da.
FurkanCo Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 101 29 Ocak 2023 #13 484169 dedi: Gönderebiliyorsunuz hocam ama gönderdiğiniz hesabın da sizin olması gerekiyor diye biliyorum emin değilim ama. Genişletmek için tıkla... Tosla'da dediğiniz kural var ve illa Akbank olması lazım fakat Papara'da var mı bilmiyorum.
484169 dedi: Gönderebiliyorsunuz hocam ama gönderdiğiniz hesabın da sizin olması gerekiyor diye biliyorum emin değilim ama. Genişletmek için tıkla... Tosla'da dediğiniz kural var ve illa Akbank olması lazım fakat Papara'da var mı bilmiyorum.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 29 Ocak 2023 #14 Anladım teşekkür ediyorum peki renk ne önerirsiniz?
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #15 Donkobus dedi: Anladım teşekkür ediyorum peki renk ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Pembe.
FurkanCo Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 101 29 Ocak 2023 #16 Donkobus dedi: Anladım teşekkür ediyorum peki renk ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Siyah daha güzel duruyor ama sizin tercihiniz
Donkobus dedi: Anladım teşekkür ediyorum peki renk ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Siyah daha güzel duruyor ama sizin tercihiniz
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 29 Ocak 2023 #17 Sırf cashback olayı için bile Papara kullanılabilir. Spotify gibi platformlarda paranın yarısını iade ediyor.
Sırf cashback olayı için bile Papara kullanılabilir. Spotify gibi platformlarda paranın yarısını iade ediyor.