Papara Kart ATM Sorunu

EnesGngr0

Decapat
Papara karttım onaylı yani hesabima 50.000 TL yatırabiliyorum. Benim sorum şu. ATM'lerden para yükleyip 3200 TL değerinde bir şey alacağım ama ATM'lerden maksimum 2000 TL yukleyebiliyoruz. Bu limit aylık mı ona göre gidip 2 ay para yatıracağım.

Aylık harcama limiti belli olduğu için bence 2000 TL'yi yatırın, ondan sonra ki ay da kalanı yatırın öyle yapın tek seferde harcanamayacaksa neden o kadar limit koysunlar ki? Garanti olması açısından büyük bütçeli alışveriş yapan kişiler var mı diye başka forumlara bakabilirsiniz.

Aylık harcama limiti belli olduğu için bence 2000 TL'yi yatırın, ondan sonra ki ay da kalanı yatırın öyle yapın tek seferde harcanamayacaksa neden o kadar limit koysunlar ki? Garanti olması açısından büyük bütçeli alışveriş yapan kişiler var mı diye başka forumlara bakabilirsiniz.
Çoğu yere baktım ama tek seferde ne kadar harcıyabilceğimi bulamadım. Bulursanız bilgilendirir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı